Offertescan

Met de offertescan vergelijkt Practice-Engineering verschillende aanbieding voor betonherstel. Hiermee voorkomt u dat u "appels met peren" vergelijkt.

Geplaatst door: Practice-Engineering BV

Offertescan

Marktcoform inkopen is kierzen. Meerdere offertes aanvragen lijkt simpel maar de praktijk is vaak lastiger. Wordt met iedere offerte de gelijke kwaliteit geboden.Hioe zit het met meer - en minderwerk. Zijn alle kosten meegnomen (ook steigerwer) en hoe zit het met de garanties.

Vragen die een offerte kunnen oproepen , waardoor vergelijken lastig kan zijn.  Practice-Engineering biedt u een oplssing. Door onze jarenlange ervaring op gebied betonrenovatie kunnen wij een objectieve vergelijking maken. Uiteindelijk reasulteerd dat in een overzichtelijk advies. 

Wilt u gebruik maken van deze unieke service vul dan via onze website www.practice-engineering.nl het formulier invullen en de offertes uploaden. Wij gaan dan voor u aan de slag.

Voor het vergelijken van 2 offertes vragen wij een vast bedrag van € 195,- (exc. BTW) . Elke offerte extra kost € 85,- per offerte.  De ervaring heeft uitgewezen dat onze offertescan uw keuze overzichtelijk maakt. 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Practice-Engineering BV

Practice-Engineering BV

A.Hofmanweg 5 a, 2031 BH  HAARLEM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.