Onderhoud van platte dak

Professioneel onderhoud van verschillende daken. Daklekkage, storing, onderhoud etc.

Professioneel onderhoud

Vereniging van eigenaren doen er verstandig aan om hun daken te laten reiniging en inspecteren voordat de herfststormen en hoosbuien er weer aan komen.


Volgens de Nederlandse verzekeraars neemt de financiële schade door o.a. verstoppingen op en rondom daken de laatste jaren fors toe als gevolg van de toename van extreme buien en onwetendheid bij vereniging van eigenaren.


Daklekkage
Door verstopping op en dak gaat het regenwater zijn eigen weg zoeken en is lekkage onvermijdelijk. “De meeste vastgoedbezitters ondernemen pas actie als het te laat is. De schade kan dan oplopen tot duizenden euro's.” Het advies is om de dakgoten en platte daken deze herfst preventief te controleren en schoon te laten maken.


Elk dak heeft onderhoud nodig. Of het nu om een nieuw dak gaat of één van 15 jaar oud. Dakdekkersbedrijf Kewodak stemt de frequentie van het onderhoud af op de huidige conditie, de levensduur van het dak en andere kenmerken. Tijdens de periodieke reiniging en inspectie voeren de professionele dakdekkers van Kewodak reparaties uit zodat een beginnende lekkage geen kans krijgt.

Dakdekkersbedrijf Kewodak biedt;

  • 24/7 Dakservice
  • Inspectie & onderhoud
  • Nulmetingen voor MJOP
Bedrijvengids Geplaatst door
Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Kalkovenweg 58, 2401 LK  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.