Opstarten VvE

Kopers van een nieuwbouwproject beseffen vaak niet wat er bij de organisatie van een Vereniging van Eigenaars komt kijken.

Geplaatst door: VB&T Groep

Opstarten VvE

Activeren Verenigingen van Eigenaars

Kopers van een nieuwbouwproject beseffen vaak niet wat er bij de organisatie van een Vereniging van Eigenaars komt kijken.
Denk hierbij aan zaken als bestuur en beheer van de vereniging, verzekeren van het gebouw, afsluiten van onderhoudscontracten, opstellen van een begroting (en de daaraan verbonden voorschotbijdragen), inrichten van een administratie en opleveren van de gemeenschappelijke ruimtes.
De specialisten van vb&t VVE-diensten hebben ruime ervaring met het activeren van Verenigingen van Eigenaars en kunnen u tijdens het gehele traject op een goede en professionele manier ter zijde staan.
In een eerste bijeenkomst informeren wij u hoe een Vereniging van Eigenaars werkt en wat er allemaal bij komt kijken.
Vervolgens bereiden wij, samen met een aantal leden, de eerste vergadering voor.
Hierin worden de eerste belangrijke stappen tot het activeren van de VvE gezet.

 

Advies oprichting Verenigingen van Eigenaars

Tijdens de bouw van een nieuwbouwproject is het van belang in een vroeg stadium te starten met de oprichting van een Vereniging van Eigenaars. Deze expertise ontbreekt vaak bij de betrokken partijen.
Door haar ruime ervaring met het opzetten en activeren van Verenigingen van Eigenaars kunnen onze specialisten u hierbij van A tot Z van dienst zijn.

Advies opstellen splitsingsakte

Een nieuwbouwcomplex combineert steeds vaker verschillende functies.
Het belang van het opstellen van een duidelijke en werkbare akte van splitsing neemt hierdoor toe.
Door onze ruime ervaring met het beheren van ‘samengestelde gebouwen’ kunnen wij bouwers en ontwikkelaars al in een zeer vroeg stadium ondersteunen bij een goede invulling van de aktes van splitsing.
Ook voeren wij het gehele traject, van het opstellen van de benodigde aktes tot het maken van splitsingstekeningen, voor u uit.
Aan de hand van tekeningen en technische omschrijvingen beoordelen wij welke functies behoren bij de verschillende onderdelen van het te bouwen complex.
Op deze wijze kunnen deze functies, zodra de vereniging geactiveerd is, op een logische en duidelijke manier worden beheerd.

Bedrijvengids Geplaatst door
VB&T Groep

VB&T Groep

Postbus 412, 5600 AK  EINDHOVEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.