..........
shadow_fix

Technisch VvE Beheer

Als bouwadvies bureau staan wij diverse VvE beheerders en vastgoedbeheerders bij, op het gebied van technisch beheer en onderhoud.

VASTGOEDBEHEER TECHNISCH BEHEER VVE

Als bouwadvies bureau staan wij diverse VvE beheerders en vastgoedbeheerders bij, op het gebied van technisch beheer en onderhoud van diverse appartementen complexen & bedrijfsgebouwen.

Hierbij kunt u denken aan het opnemen en verhelpen van lekkage, inbraak en brandschades maar ook het reguliere onderhoud kunnen wij coördineren.

Uiteindelijk is het in ieders belang dat het gebouw in goede staat is en blijft, het onderhoud van het gebouw bepaald in grote mate de uitstraling en waarde van uw woning of bedrijfsgebouw.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Financieel goed geregeld

  financieel

  Het bestuur van een VvE heeft een belangrijke taak op het gebied van onderhoud en financieel beheer. Vooral het laatste is een veelomvattend en nauwkeurig werk, alle inkomende en uitgaande geldstromen dienen overzichtelijk te zijn.

 • Hoe kiest u als VvE een goede beheerder? Zo!

  beheer

  Als VvE bent u niet verplicht om het beheer uit te besteden. Maar vaak is het wel makkelijk en verstandig. Alleen al om de continuïteit van de VvE te waarborgen.

 • Hoe maakt u uw VvE actief?

  beheer

  Als een VvE slaapt, dan wordt er niet vergaderd en zullen de eigenaren bijvoorbeeld geen geld opzij zetten voor onderhoud van het gebouw.

 • Wat kan een professioneel VvE-beheerder voor u betekenen?

  beheer

  Bij de koop van een appartement wordt u mede-eigenaar van het gebouw en automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Dit wettelijk verplichte lidmaatschap brengt nogal wat verplichtingen en aansprakelijkheid met zich mee.

 • VvE-cursussen

  beheer

  Als lid en zeker als bestuurslid van een VvE krijg je te maken met zaken waar je in het dagelijks leven misschien nauwelijks naar omkijkt.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam