Gerelateerde suggesties:

VvE Beheer

Beheer is voor uw VVE op veel verschillende manieren mogelijk
LEES VERDER

beheer voor de VvE

 

Uw zorg is dat het beheer efficiënt en betaalbaar wordt verricht. Wij zorgen ervoor dat het beheer optimaal wordt ingevuld. 

Aan de hand van uw eisen en wensen zorgen wij ervoor dat het beheer voor uw vereniging wordt opgezet. In een vrijblijvend gesprek inventariseren wij de huidige stand van zaken en vragen wij naar uw eisen en wensen. Op basis hiervan kunnen wij u geheel vrijblijvend een aanbod doen voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren.

Het uitbesteden van het beheer van uw VVE hoeft niet duur te zijn. 

Wij kunnen het totale beheer voor de VVE voor u verzorgen, maar u kunt ook onderdelen aan ons toevertrouwen. Onderdelen zijn bijvoorbeeld: vergaderingen (notulering, verslaglegging, uitnodigingen, enquetes etc), meerjaren onderhoudsplanning (mjop), onderhoud (aansturing, begeleiding en controle) of financien (administratie, inning maandelijkse bijdrages, debiteurenbewaking, betalingen, jaarrekening, (her)berekening servicekosten en begroting). 

Naast het verrichten van het complete pakket of een deelpakket van beheerswerkzaamheden zijn wij ook in te huren op uurbasis of projectbasis. Geen open eind regeling maar van tevoren geven wij aan welke kosten u kunt verwachten. Ook een taxatie van de herbouwwaarde van uw complex kunnen wij voor u opstellen.

Wat u verder van ons mag verwachten?

Wij zijn integer en zetten ons volledig voor uw zaak in. En wij kunnen alle denkbare werkzaamheden voor u verzorgen.

Vanuit onze persoonlijke benadering zijn wij vaak bij bestuursvergaderingen aanwezig voor advisering en het weten wat er speelt. Zo kunnen wij alert reageren op wat de VVE van ons vraagt.

Meer weten? neem dan contact met ons op

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Trynwalden
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen