VvE Beheer

"Van der Borden VVE-Beheer" ondersteunt VvE’s doelmatig en professioneel. Een optimaal beheer is voor de continuïteit van een VvE immers van groot belang.

ONZE DIENSTVERLENING

Het werkgebied van "Van der Borden VVE-Beheer" is beperkt tot de provincie Noord- Holland. Bekendheid ter plaatse en korte afstanden zijn daarvoor bepalend.

"Van der Borden VVE-Beheer" is een gespecialiseerd bedrijf dat uitsluitend werkzaamheden verricht ter ondersteuning van VvE´s. Een team van deskundige en ervaren medewerkers staat elke VvE in het werkgebied ten dienste, ook buiten kantooruren. Dit team is uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de wet- en regelgeving, maar is ook goed geïnformeerd over actuele bouwtechnieken.

Voor elke VvE is het noodzaak dat de ledenadministratie en boekhouding goed in orde zijn. Daarnaast is het maken van een meerjaren onderhoudsplanning van groot belang om reservefondsen te kunnen creëren. Tenslotte vormt het opstellen van een deugdelijke begroting de basis voor het vaststellen van de hoogte van de maandelijkse servicebijdrage. Dit is allemaal dagelijkse kost voor "Van der Borden VVE-Beheer". Ons bedrijf is dus als geen ander in staat om daarover te adviseren en de uitvoer ter hand te nemen.

Continuïteit in een VvE-bestuur is belangrijk. Maar door de individualisering van de samenleving wordt de invulling van vrijwillige bestuurstaken steeds moeilijker. Daarbij speelt de (persoonlijke) aansprakelijkheid ook een rol. Door ons modulair opgebouwde dienstenpakket kan een VvE-bestuur kiezen voor volledige uitbesteding van haar taken of voor een selectie daarvan.

Kopers van appartementen kijken in toenemende mate naar de gezondheid van de VvE. Daarbij letten ze op een onafhankelijk financieel beheer, juiste reservevorming, het actuele onderhoud en een goed bestuur. Om leegstand te voorkomen is het belangrijk dat de VvE´s dit in orde hebben en waar nodig deskundigheid inhuren.

Ook bewoners van appartementen hechten steeds meer waarde aan gemak en comfort. Vandaar dat wij, niet alleen aan VvE´s, maar ook aan individuele bewoners toegang kunnen verschaffen tot bedrijven met specialistische diensten. Dat kan variëren van tuinonderhoud, schoonmaak, huismeestertaken, ict-service, veiligheid en aandacht voor de woonomgeving. Op verzoek kunnen wij alle mogelijkheden in kaart brengen.


Voor nadere kennismaking en informatie of voor een vrijblijvende offerte maken wij graag een afspraak.

Bedrijvengids Geplaatst door
Van Der Borden VvE-Beheer B.V.

Van Der Borden VvE-Beheer B.V.

Kennemerstraatweg 181, 1814 GH  Alkmaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.