..........
shadow_fix

VvE Beheer

"Van der Borden VVE-Beheer" ondersteunt VvE’s doelmatig en professioneel. Een optimaal beheer is voor de continuïteit van een VvE immers van groot belang.

ONZE DIENSTVERLENING

Het werkgebied van "Van der Borden VVE-Beheer" is beperkt tot de provincie Noord- Holland. Bekendheid ter plaatse en korte afstanden zijn daarvoor bepalend.

"Van der Borden VVE-Beheer" is een gespecialiseerd bedrijf dat uitsluitend werkzaamheden verricht ter ondersteuning van VvE´s. Een team van deskundige en ervaren medewerkers staat elke VvE in het werkgebied ten dienste, ook buiten kantooruren. Dit team is uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de wet- en regelgeving, maar is ook goed geïnformeerd over actuele bouwtechnieken.

Voor elke VvE is het noodzaak dat de ledenadministratie en boekhouding goed in orde zijn. Daarnaast is het maken van een meerjaren onderhoudsplanning van groot belang om reservefondsen te kunnen creëren. Tenslotte vormt het opstellen van een deugdelijke begroting de basis voor het vaststellen van de hoogte van de maandelijkse servicebijdrage. Dit is allemaal dagelijkse kost voor "Van der Borden VVE-Beheer". Ons bedrijf is dus als geen ander in staat om daarover te adviseren en de uitvoer ter hand te nemen.

Continuïteit in een VvE-bestuur is belangrijk. Maar door de individualisering van de samenleving wordt de invulling van vrijwillige bestuurstaken steeds moeilijker. Daarbij speelt de (persoonlijke) aansprakelijkheid ook een rol. Door ons modulair opgebouwde dienstenpakket kan een VvE-bestuur kiezen voor volledige uitbesteding van haar taken of voor een selectie daarvan.

Kopers van appartementen kijken in toenemende mate naar de gezondheid van de VvE. Daarbij letten ze op een onafhankelijk financieel beheer, juiste reservevorming, het actuele onderhoud en een goed bestuur. Om leegstand te voorkomen is het belangrijk dat de VvE´s dit in orde hebben en waar nodig deskundigheid inhuren.

Ook bewoners van appartementen hechten steeds meer waarde aan gemak en comfort. Vandaar dat wij, niet alleen aan VvE´s, maar ook aan individuele bewoners toegang kunnen verschaffen tot bedrijven met specialistische diensten. Dat kan variëren van tuinonderhoud, schoonmaak, huismeestertaken, ict-service, veiligheid en aandacht voor de woonomgeving. Op verzoek kunnen wij alle mogelijkheden in kaart brengen.


Voor nadere kennismaking en informatie of voor een vrijblijvende offerte maken wij graag een afspraak.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Het nut van technisch beheer

  mjop

  Appartement & Eigenaar sprak met ing. Raymond Arendts van Pit beheer B.V. over de voordelen van het uitbesteden van het technisch beheer.

 • Een vergoeding voor VvE-bestuursleden

  bestuur

  Het bestuur van een VvE bestaat uit één of (meestal) meerdere personen. Deze functie vult men in op vrijwillige basis. Maar mag hier niet iets tegenover staan? Kan een bestuurslid van een VvE aanspraak maken op een bepaald soort vergoeding?

 • Spooknota's: weet wat er speelt binnen uw VvE

  financieel

  Oplichters worden almaar vernuftiger en proberen op steeds meer manieren slachtoffers te maken. Al enige jaren doen ze dit in de vorm van spooknota's (acquisitiefraude).

 • Wanprestatie administratief beheerder

  juridisch

  Deze uitspraak toont aan dat het van belang is om tijdig te klagen in het geval de VvE geconfronteerd wordt met een wanpresterende beheerder.

 • VvE Platform Schiedam

  bestuur

  Appartement & Eigenaar is altijd op zoek naar ervaringen en verhalen vanuit VvE’s. Soms weten deze verhalen ons te vinden. Zo werden we benaderd door Ger Hunnersen, voorzitter van de VvE De Nieuwe Harg en mede initiatiefnemer van het VvE Platform Schiedam

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Van Der Borden VvE-Beheer B.V.

Klik hier voor meer info bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam