Conditiemeting

Als u ervaring heeft met het laten uitvoeren van inspecties van gebouwen, dan weet u dat resultaten vaak niet eenduidig zijn

Geplaatst door: De Vries TOA

Conditiemeting

Als u ervaring heeft met het laten uitvoeren van inspecties van gebouwen, dan weet u dat resultaten vaak niet eenduidig zijn en er onvoldoende inzicht wordt gegeven in wat er nu precies aan de hand is. Daarbij ontbreekt het vaak aan een goede onderbouwing van de waarnemingen, zoals bijvoorbeeld een risicobeoordeling. Dit heeft als resultaat dat u geen goede keuzes kunt maken en onvoldoende in staat bent de juiste prioriteiten te stellen bij het plannen van onderhoud.

NEN 2767 Conditiemeting is ontwikkeld om tot eenduidig, gestructureerd en transparant inzicht in de technische staat van bouw- en installatiedelen en aanwezige risico’s te komen. Een NEN 2767 inspectie levert waardevolle input op voor het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan. In combinatie met een beoordeling op risicoaspecten kan hiermee gericht worden gestuurd op het benodigde onderhoudsbudget op korte en lange termijn. Doordat u tijdig inzicht krijgt in de noodzaak van onderhoud en de risico’s bij uitstel, verbetert de kwaliteit van het onderhoud en bespaart u op onderhoudskosten. NEN 2767 wordt daarom ook steeds meer toegepast als basis voor het aangaan van prestatiecontracten.

Normen
NEN 2767-1 vereenvoudigd het objectief vastleggen van de technische kwaliteit van bouw- en installatieonderdelen. NEN 2767-2 geeft de gebrekenlijsten voor bouwkundige en gebouwgebonden installatietechnische elementen inclusief de bij het gebouw behorende terreinen en -voorzieningen.

Vrijblijvend meer info?

De Vries TOA
Albert de Vriies

0511-461485
06-12354578
info@devries-toa.nl

Westersingel 32
9251 HJ Burgum

Bedrijvengids Geplaatst door
De Vries TOA

De Vries TOA

Westersingel 32, 9251 HJ  Burgum

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.