Incassobureau voor VvE's

Ook Verenigingen van Eigenaren, VvE’s, hebben weleens last van wanbetalers. Veel leden vinden het lastig om medebewoners,

Geplaatst door: Collect Masters

Incassobureau voor VvE’s

Ook Verenigingen van Eigenaren, VvE’s, hebben weleens last van wanbetalers. Veel leden vinden het lastig om medebewoners, die vaak ook buren zijn, aan te spreken op hun betalingsgedrag en stellen het uit om nare situaties te voorkomen.

No cure no pay
CollectMasters snapt dat het lastig is om uw medebewoners aan te spreken op hun betaalgedrag, wij kunnen daarom uw hele debiteurenbeheer overnemen op basis van no cure no pay. Hierdoor heeft u geen zorgen meer over leden van de VvE die niet (willen) betalen. De kosten worden betaald door degene die nalatig is, het kost u als VvE dus helemaal niets.

Full service
Wij proberen natuurlijk om uw situatie zo snel en correct mogelijk op te lossen. Lukt dit niet? Geen probleem. Onze juristen geven u graag juridisch advies.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over incasso voor VvE’s? klik dan hier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Collect Masters

Collect Masters

Erasmusweg 4, 4104 AK  Culemborg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.