MJOP

Doel van de MJOP rapportage is te komen tot een onderbouwing van een onderhoudsbudget en voor de komende jaren financiën te kunnen reserveren gebaseerd op d

MJOP (ook wel TMOP, MJO of TMP genoemd)

De bouwdelen die gebreken en/of bijzonderheden vertonen op basis van de NEN 2767 en in combinatie met onze ervaring worden extra vermeld als bevindingen voorzien van foto’s.

Meestal wordt onderhoud uitgevoerd als er zichtbaar verval is aan de bouwdelen. De kans op vervolgschade aan overige elementen is dan groot.

Regeren is vooruitzien!
Bij planmatig onderhoud gaat men uit van een theoretische cyclus in combinatie met een actuele inspectie en dit in combinatie met ander gepland onderhoud. Het doel van de inspectie is het verkrijgen van inzicht in de bouwkundige- en installatietechnische kwaliteit en conditie.

Elk gebouw is uniek!
Het betreft een visuele inspectie. Het object wordt onafhankelijk beoordeeld aan de hand van de huidig geldende technische normen en eisen in relatie tot het bouwjaar en de bouwwijze van het object. Onze basis rapportage (zie bijlage deelbladzijde als voorbeeld) bestaat uit de navolgende informatie:

Voorblad
Inleiding
Objectinformatie, vaststellen uitgangspunten
Bevindingen; gebreken en /of bijzonderheden (geconstateerd tijdens inspectie)
10 jarenbegroting samengevat
10 jarenbegroting gedetailleerd
Fotobijlagen overzichten

Additioneel zijn conditiemetingen, rapportages van gebouwdelen en kapitalisatiebegrotingen.

Bedrijvengids Geplaatst door
VvE Beheer Amstel-Meerlanden

VvE Beheer Amstel-Meerlanden

Jan van Gentstraat 11, 1171GH  Badhoevedorp

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.