Gerelateerde suggesties:

GateBeheer

GateBeheer is de oplossing voor al uw VvE beheerwerkzaamheden. Algemeen, Technisch, Financieel en Vastgoedbeheer in de Cloud.
LEES VERDER

GateBeheer - De oplossing voor V.v.E. Beheer

Professioneel en compleet, van ledenbijdrage berekenen tot het opstellen van de afrekening.

GateBeheer geeft u in één oogopslag de beschikking over relatiegegevens én een duidelijk overzicht. U en uw medewerkers hebben altijd de juiste, relevante informatie bij de hand en kunnen zo gefundeerde beslissingen nemen en uw relaties een uitstekende service bieden.

GateBeheer is ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk van VvE-beheer. Hierdoor is het een praktische, gebruikersvriendelijke en eenvoudige toepassing geworden, die gebruikt wordt door professionele beheerders en VvE's.

GateBeheer draait volledig in de cloud. Dit betekent dat er geen aparte software op uw pc hoeft te worden geïnstalleerd en de applicatie is 7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar vanaf iedere locatie met een (goede) Internet-verbinding.

Ervaar zelf de kracht van GateBeheer in onze online demo-omgeving of via een persoonlijke demonstratie. Bel voor de inlog gegevens of een afspraak 085 1304880

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

GatePMS
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen