Bethelpark

Op een prachtige locatie in Delft wordt momenteel hard gewerkt aan het realiseren van zo’n 351 nieuwe apartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Er ontstaat een mix van sociale huurwoningen, middeldure huurwoningen en vrije sector huurwoningen; zowel appartementen als eengezinswoningen. Voor iedereen wat wils dus.

De appartementen hebben een oppervlakte van tussen de 54 m2 en 85 m2, met twee tot vier kamers. De eengezinswoningen zijn ongeveer 122 m2 groot. De woningen worden gebouwd rond een prachtige binnentuin vlakbij het Reiner de Graaf Ziekenhuis. Aan de zuidzijde bevindt zich de prachtige ecologische zonde die het gebied een parkachtige setting geeft. Aan de andere kant zit u met de auto ook binnen een paar minuten met de auto op de A4. En wilt u naar het centrum van Delft? Dan fietst u binnen tien minuten het gezellige centrum in. Kortom, een geweldige locatie.

Om in de ecologische of groene sferen te blijven: de dakluiken waarmee het pand wordt gerealiseerd zijn energiebesparend door de enorm hoge isolatiewaarde. De RHT-dakluiken met schaartrap van Gorter zijn eenvoudig te bedienen en vergen maximaal 3kg kracht. Daarnaast zijn ze verstelbaar, hebben ze antisliptreden en een veilig houvast aan beide zijden. De dakluiken in combinatie met schaartrap zijn ideaal voor zowel hoge als lage frequente toetreding van het dak. Met een ingeklapte schaartrap beschikt u altijd voer een vrije ruimte onder het dakluik.

Wilt u meer weten over de dakluiken van Gorter? Ga naar onze website www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.