BODEMSANERING

Streven naar de meest praktische en kosteneffectieve oplossing

Geplaatst door: Inventerra

Afhankelijk van de mate van verontreiniging en de functie van de bodem wordt vastgesteld of de bodem gesaneerd moet worden. Door de diverse vormen van bodemverontreiniging, de verschillende oorzaken hiervan en de verschillende procedures voor meldingen en onderzoek, is bodemsanering lastige materie. Milieuadviesbureau Inventerra voert graag bodemonderzoek voor u uit en adviseert u over bodemsanering. Wij analyseren het type verontreiniging, bekijken de risico’s en geven advies over de passende saneringstechnieken. Binnen de wettelijke mogelijkheden streven onze deskundige mensen in overleg met u naar een zo kosteneffectieve oplossing.

Verontreiniging van de bodem

Wanneer uit het bodemonderzoek blijkt dat de bodem ernstig verontreinigd is en er sprake is van onaanvaardbare risico’s voor mens en ecologie is bodemsanering nodig. Deze risico’s moeten minimaal worden weggenomen. Afhankelijk van de functie van de bodem is het echter niet altijd noodzakelijk de gehele verontreiniging te verwijderen. Wij adviseren u hier graag in en zoeken samen met u en in nauw overleg met het bevoegde gezag naar de meest passende oplossing.

Van saneringsplan tot nazorg

Na het bodemonderzoek wordt een saneringsplan opgesteld. Afhankelijk van het type verontreiniging worden saneringsdoelstellingen geformuleerd en wordt – na goedkeuring door de overheid – de bodemsanering uitgevoerd. Van dit proces wordt een verslag opgesteld en een evaluatie gehouden. Tevens ontwikkelen wij zo nodig voor u een nazorgplan waarin de maatregelen staan beschreven die moeten worden uitgevoerd om de situatie onder controle te houden. Zo kunnen wij u gedurende het gehele proces bijstaan en u echt van dienst zijn.

https://inventerra.nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Inventerra

Inventerra

Nijverheidsweg 34, 3341 LJ  Hendrik-Ido-Ambacht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.