Bouwtechnisch onderzoek

Geplaatst door: TechnoConsult BV

TechnoConsult is als adviesbureau gespecialiseerd in advies bij bouwschades en preventie hiervan. TechnoConsult beschikt over een uitgebreide kennis van materialen en bouwdelen, waarvan hier slechts een beperkte selectie is beschreven.

 • BETONONDERZOEK: betondruksterkte, betondekking, carbonatiediepte, potentiaalmetingen, ultrasoonmetingen, kernboringen, laboratoriumanalyse choridengehalte, preventieadvies, beoordeling schoonbeton.
 • SCHOONBETON: Als rapporteur voor de CUR is Technoconsult nauw betrokken met de totstandkoming van de CUR Aanbeveling 100 en bijbehorende grijsschaal, welke ingaan op de esthetische aspecten bij het beoordelen van schoonbeton. TechnoConsult voert keuringen uit conform CUR 100, bemiddelt bij conflicten over schoonbeton en levert advies bij herstelwerkzaamheden.
 • RISICO-INVENTARISATIE:inzicht in de bouwkundige onderhoudsstaat gesteund door meetresultaten, kwantitatieve risicobeoordeling op basis van risicoprioriteitsgetal (RPG)
  • opstellen beheersmaatregelen
  • monitoring
  • advies beleidsvorming een Plan van Aanpak
 • CONSTRUCTIE: TechnoConsult heeft de nodige vakkennis in huis op het gebied van draagconstructies, funderingen en verankeringen en beschikt over geavanceerde rekensoftware waarmee constructies doorgerekend worden. Tevens levert TechnoConsult funderingsadviezen, spouwankerberekeningen en adviseert bij metselwerkwapening.
  • Werkvelden:betonconstructies, uitkragende galerijen en balkons, staalconstructies, houtskeletbouw, metwerkverankeringen, verzakkingen.
  • Opname in het veld: vaststellen dimensies, beoordeling wapening, conditie spouwankers, sonderingen, inspectie fundering, bepalen treksterkte wapeningsstaal.
 • METSEL-EN VOEGWERK: TechnoConsult levert advies bij onderhoud en beoordeling van metselwerk, voegwerk en spouwvoorzieningen. Het team van ingenieurs inspecteert, meet en adviseert. De volgende onderzoeksmethoden behoren tot de mogelijkheden:

 

Bedrijvengids Geplaatst door
TechnoConsult BV

TechnoConsult BV

Brouwersstraat 29, 5473 HB  Heeswijk Dinther

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.