Dak toegang

Veilig werken op hoogte begint met de toegang tot het dak

Geplaatst door: Gateway Industries

Dak toegang

Veilig werken op hoogte begint met de toegang tot het dak, om dit te realiseren heeft u klimmateriaal nodig, zoals een kooiladder, gevelladder, vaste trappen, toegangsplatforms en /of overstapbordessen. Dit zijn altijd maatwerkoplossingen.

Gateway Industries ontwerpt, fabriceert, levert en installeert dit voor u. Deze maken wij van aluminium, staal, RVS of kunststof en kan desgewenst gepoedercoat worden in nagenoeg alle kleuren zodat het een esthetisch verantwoorde uitstraling heeft.

Kooiladders en Gevelladders

Om veilig naar een ( hoger gelegen ) dak te komen wordt er meestal gekozen voor een kooiladder of een gevelladder.
Wat is het verschil, eigenlijk niets, alleen wordt er een kooi om de ladder gezet als het valgevaar hoger dan 2,5 meter is.

Gateway Industries produceert en levert een grote diversiteit aan kooiladders en gevelladders van soms wel 30 meter, al komt er dan wel om de 6 meter een rustbordes.
Ook zijn er diverse opties in het uitstapbordes en maken wij op het moment dat een kooiladder of gevelladder op een hoek van een gebouw zit en de valhoogte meer dan 2,5 meter is een hekwerk zodat een veilige toegang tot de werkplek is gegarandeerd.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gateway Industries

Gateway Industries

Twentelaan 8, 7609 RE  Almelo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.