Waterdicht vloerovergang

Succesvolle parkeergarages zijn ontworpen om te voldoen aan gebruikerseisen.
LEES VERDER

Waterdichte vloerovergang

PROBLEEM

Als exploitant van de garage wordt men regelmatig geconfronteerd met gebouwen die tegen lage kosten moesten worden gebouwd en mede door ontwerp en uitvoeringsfouten snel verouderen. Ook zijn er soms technische beperkingen aan de gezochte oplossingen. Het gevolg is voortdurende reparatie van bijvoorbeeld de vloer dilatatievoegen. Door thermische variaties, dooizouten, autovloeistoffen en de wrikkende belasting van de autobanden is de krimpvoeg een regelmatig terugkerend probleem.

OPLOSSING
Met de komst van het FloorBridge CP dilatatieprofielen behoren de voegproblemen tot het verleden. Het product is van polymeerbeton, waardoor geen roestvorming en uitzettingsverschillen ontstaan. Het wordt in combinatie met een secundaire vochtafdichting aangebracht, waardoor lekkages tot het verleden behoren. Of de constructieve vloer nu belegd is met asfalt, een giet- of troffelvloer of een van de verschillende coatings die op de markt zijn, FloorBridge met coatingsflens past zich naadloos aan.
Omdat FloorBridge volkomen vlak geslepen wordt met de naastliggende vloervelden neemt het rijcomfort toe, geen last van wrikkende autobanden en neemt bovendien het geluidsniveau in de garage af.

Reacties
FloorBridge-Nederland
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.