Gerelateerde suggesties:

Toegangscontrole

VAKA toegangscontrolesysteem van Axema. Door de modulaire opbouw en de communicatie via IP netwerk is het geschikt voor alle denkbare oplossingen.
LEES VERDER

VAKA toegangscontrolesysteem

VAKA is het nieuwe toegangscontrolesysteem van Axema. Door de modulaire opbouw en de communicatie via IP netwerk is het geschikt voor alle denkbare oplossingen.
Een eenvoudig elektronisch codeslot? Geen enkel probleem met de A04. Iets meer mogelijkheden nodig? Met de A66 combi lezer kan een eenvoudig stand-alone toegangspunt opgezet worden. Nog steeds is er geheugen voor 500 passen, tags, handzenders of codes met 3 verschillende tijdzones. De eenvoudige programmatie gaat via het toetsenpaneel, waarbij op het display exact te zien is wat de gebruiker invoert.

Wanneer later een uitbreiding is gewenst kan dezelfde A66 ook aan een centrale gekoppeld worden, waarmee een webbased systeem ontstaat.
Daarmee ontstaat een systeem tot 1.000 deuren en 80.000 gebruikers, waarbij met toevoeging van enkele modules liftcontroller, sluisfunctie, geïntegreerde intercom en alarmcontrole tot de mogelijkheden behoren.

Alle paslezers van het VAKA systeem zijn voorzien van Dual Technology, daardoor kunnen EM (proximity) en Mifare passen/tags gelezen worden. Zo kunnen passen van derde partijen ook op het VAKA systeem toegepast worden.
Ook het gebruik van handzenders met een unieke code, en diverse instellingen per knop, is mogelijk.
Waar ter wereld u ook bent, het beheer van VAKA is altijd binnen handbereik. Met de VAPI kan VAKA communiceren met software of systemen van derden. Zo kan een reserveringssysteem, parkeersysteem of alarmsystem eenvoudig gekoppeld worden om het geheel zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

HS-PAS
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen