Absolute systeem elektra

Design kan ook praktisch zijn. Dit schuifdeursysteem wordt strak afgewerkt en biedt ook de mogelijkheid om elektra in het frame te verwerken.

Geplaatst door: Bestfix Schuifdeursystemen

Mooi en praktisch in 1

Je wil graag een schuifdeursysteem dat mooi strak wordt afgewerkt, maar precies op de plek waar de schuifdeur de muur in moet schuiven heb je ook nog eens een elektra gepland voor een stopcontact of lichtschakelaar...

Schuifdeursysteem Absolute Energy Singolo van Ermetika biedt DE oplossing!

Dit systeem is qua uitstraling gelijk aan de Absolute Evo systemen, dus met een moderne, strakke uitstraling omdat er geen extra deurpost en architraaf (deurlijst) nodig zijn. Daarnaast heeft dit inbouwframe als extra voordeel schakelaars, stopcontacten, een intercomsysteem of een thermostaatin te bouwen op elke gewenste hoogte en aan beide zijden van de gipsplaat wand. Het inbouwframe is voorzien van 4 contactdozen met ieder 3 units en met 2 voorgemonteerde ribbelbuizen met een diameter van 50 mm. Aan weerszijden van het frame zit een aarding voor de elektra.

De schuifdeur komt in het frame te hangen en wordt onderaan op z'n plek gehouden door een onzichtbaar te plaatsen vloergeleider. Geen rail over de grond!

Het inbouwframe dankt zijn stevigheid aan de speciale metalen constructie met gegolfd profiel. Dankzij de superieure techniek van het frame en het ophangsysteem met zelf smeerende lagers, zal de schuifdeur jaar in jaar uit soepel en geruisloos open en dicht glijden.

Een extra grote opening voor je inloopkast

Schuifdeursysteem Absolute Energy is ook verkrijgbaar voor dubbele schuifdeuren. Creër een stijlvolle doorgang voor je inloopkast of gebruik dit systeem voor een moderne uivoering van de Kamer en Suite.

Bedrijvengids Geplaatst door
Bestfix Schuifdeursystemen

Bestfix Schuifdeursystemen

Visbystraat 25, 7418 BE  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.