Duurzaam plan Rhapsody

Voor de toegang tot de platte daken waar de zonnecollectoren zich bevinden is door bouwcombinatie SBB gekozen voor een negental RHT-dakluiken van Gorter.

Geplaatst door: Gorter Luiken BV

Plan Rhapsody in Amsterdam-West bestaat uit 239 appartementen verdeeld over vijf gebouwen. Het ontwerp is van Tangram Architekten, een bijzonder ervaren bureau in binnenstedelijke projecten. Opvallend is de extreem goede energieprestatie met een negatieve EPC. Dit resultaat is te danken aan diverse maatregelen op het gebied van duurzaamheid waaronder de grote hoeveelheid (met de zon meedraaiende) zonnepanelen op de daken van de gebouwen.

Voor de toegang tot de platte daken waar de zonnecollectoren zich bevinden is door bouwcombinatie SBB gekozen voor een negental RHT-dakluiken van Gorter uit Schagen. Deze dakluiken met ladder bieden een praktische toegang waarmee het onderhoud op een veilige manier kan plaatsvinden. Bovendien bestaat dit type dakluik uit een thermisch gescheiden opstand en deksel waarmee het een positieve bijdrage levert aan het duurzaamheidsideaal van dit complex.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Luiken BV

Gorter Luiken BV

Harmenkaag 1, 1741 LA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.