Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Duurzaam plan Rhapsody

01 maart 2018
Voor de toegang tot de platte daken waar de zonnecollectoren zich bevinden is door bouwcombinatie SBB gekozen voor een negental RHT-dakluiken van Gorter.
LEES VERDER

Plan Rhapsody in Amsterdam-West bestaat uit 239 appartementen verdeeld over vijf gebouwen. Het ontwerp is van Tangram Architekten, een bijzonder ervaren bureau in binnenstedelijke projecten. Opvallend is de extreem goede energieprestatie met een negatieve EPC. Dit resultaat is te danken aan diverse maatregelen op het gebied van duurzaamheid waaronder de grote hoeveelheid (met de zon meedraaiende) zonnepanelen op de daken van de gebouwen.

Voor de toegang tot de platte daken waar de zonnecollectoren zich bevinden is door bouwcombinatie SBB gekozen voor een negental RHT-dakluiken van Gorter uit Schagen. Deze dakluiken met ladder bieden een praktische toegang waarmee het onderhoud op een veilige manier kan plaatsvinden. Bovendien bestaat dit type dakluik uit een thermisch gescheiden opstand en deksel waarmee het een positieve bijdrage levert aan het duurzaamheidsideaal van dit complex.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES