Binnenmatten

Binnenmatten zorgen voor een schone en droge entree. Dit brengt met zich mee dat een entree ook direct veiliger is, omdat de gladheid wordt vermijd.

Geplaatst door: Madico

Voordelen van Binnenmatten

Binnen matten hebben meerdere voordelen, waaronder veiligheid en een schone entree. U heeft de keuze uit verschillende soorten, zoals droogloopmatten, schoonloopmatten en luxe matten. Het verschil tussen deze matten ligt voornamelijk bij de werking van de mat. De droogloopmat heeft de mogelijkheid om veel water op te nemen en dit vast te houden, de schoonloopmat zorgt voor de opname van vuil en overige viezigheid en de luxe matten voor licht of zwaar verkeer om je entree schoon, veilig en netjes te houden.

Bij Madico kunt u terecht voor verschillende soorten matten, in verschillende maten, vormen en kleuren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor bepaalde materialen, waaronder lussenvezels, nylon, katoen en polypropyleen. Keuze genoeg dus!

Bedrijvengids Geplaatst door
Madico

Madico

Zonnebaan 38, 3542 EG  Utrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.