anti-inbraak voorzetraam

Voorkom inbraak of vandalisme met inbraakwerende kunststof beglazing. Deze inbraakwerende kunststof beglazing is bijzonder hufterproof en snel geplaatst.

Geplaatst door: PyraSied Xtreme Acrylic

De voordelen van inbraakwerende kunststof beglazing

Voorkom inbraak of vandalisme met inbraakwerende kunststof beglazing. Deze inbraakwerende kunststof beglazing van PyraSied Xtreme Acrylic is zo bijzonder hufterproof, dat het voor inbrekers onmogelijk is om via het raam uw pand binnen te komen. Het is namelijk 250x sterker dan glas en daarmee 100% hufterproof. Door deze inbraakwerende kunststof beglazing achter uw ramen te plaatsen, kunt u snel en voordelig uw ramen beveiligen tegen inbraak.

Uw woning beveiligen
Wilt u uw woning extra beveiligen tegen inbrekers? Kleine ramen die zo open zijn, oude ramen van enkel glas of kleine raampjes in de keuken of garage? Dat soort ramen zijn snel ingeslagen. Maar ook voor- of achterdeuren kunt u met gemak extra beveiligen. Plaats het achter uw ramen en u kunt met een gerust hart op vakantie.

Inbraakwerende kunststof beglazing is geen vervanging van uw raam, maar dient als extra bescherming achter uw raam geplaatst te worden.

Extra beveiliging tegen inbraak of vandalisme
Wilt u de ramen en deuren van uw bedrijfspand op een industrieterrein volledig beveiligen tegen inbraak of vandalisme? Plaats achter alle ramen op de begane grond inbraakwerende kunststof beglazing .

Kant-en-klaar op maat en met boorgaten
Bij PyraSied Xtreme Acrylic kunt u het op maat bestellen. U hoeft niet zelf de plaat op maat te zagen of er gaatjes in te boren, want ook dat verzorgen wij graag voor u. U hoeft de plaat alleen nog maar aan uw kozijn te bevestigen.

Inbraakwerende kunststof beglazing
Inbraakwerende kunststof beglazing is de 100% hufterproof en volledig transparante kunststof polycarbonaat.
Polycarbonaat is ook een buigbare kunststof. Door deze eigenschap is het met gemak toe te passen als beglazing of bescherming die hufterproof en inbraakwerend is. Pantzerglas van PyraSied heeft een brandcertificering en mag in openbare en publieke ruimtes worden toegepast.

Heeft u vragen over dit materiaal en over de toepassingsmogelijkheden? Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder!

Bedrijvengids Geplaatst door
PyraSied Xtreme Acrylic

PyraSied Xtreme Acrylic

Apolloweg 26, 8938 AT  Leeuwarden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.