Coolhouse

Geplaatst door: Gorter Group bv

Coolhouse is dé eyecatcher in de jachthaven in Schevingen en is gelegen aan de Tweede Haven, naast het gemeentelijke monument van de oude visrokerij en rederij. Dit project, ontworpen door DAVL Studio uit Den Haag en gerealiseerd door BAM Woningbouw Zuidwest, is een ontwikkeling bestaande uit drie penthouses, acht lofts en vier residences met woonoppervlakten tussen de 154 en 308 vierkante meter.

Koelhuis
De naam van dit project komt niet uit de lucht vallen. Coolhouse staat op de plek waar ooit een koelhuis heeft gestaan. Deze high-end woningen kennen zoals geschreven royale afmetingen, ultieme zonoriëntatie, grote terrassen en een hoogstaand afwerkingsniveau. Alle woningen krijgen grote raampartijen en uitzicht op de zee, de jachthaven en de stad.

Veilig onderhoud installaties
Hoe servicemonteurs van de op het dak aanwezig installaties veilig het dak van het complex op komen? Via het RHT7090-dakluik met schaartrap van Gorter uit Schagen. Dit dakluik biedt een praktische en veilige toegang tot platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. Dankzij de inklapbare schaartrap blijft de ruimte onder het dakluik vrij wanneer deze niet in gebruik is. Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Ga snel naar www.gortergroup.com.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.