..........
shadow_fix

Coolhouse

Coolhouse is dé eyecatcher in de jachthaven in Schevingen en is gelegen aan de Tweede Haven, naast het gemeentelijke monument van de oude visrokerij en rederij. Dit project, ontworpen door DAVL Studio uit Den Haag en gerealiseerd door BAM Woningbouw Zuidwest, is een ontwikkeling bestaande uit drie penthouses, acht lofts en vier residences met woonoppervlakten tussen de 154 en 308 vierkante meter.

Koelhuis
De naam van dit project komt niet uit de lucht vallen. Coolhouse staat op de plek waar ooit een koelhuis heeft gestaan. Deze high-end woningen kennen zoals geschreven royale afmetingen, ultieme zonoriëntatie, grote terrassen en een hoogstaand afwerkingsniveau. Alle woningen krijgen grote raampartijen en uitzicht op de zee, de jachthaven en de stad.

Veilig onderhoud installaties
Hoe servicemonteurs van de op het dak aanwezig installaties veilig het dak van het complex op komen? Via het RHT7090-dakluik met schaartrap van Gorter uit Schagen. Dit dakluik biedt een praktische en veilige toegang tot platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. Dankzij de inklapbare schaartrap blijft de ruimte onder het dakluik vrij wanneer deze niet in gebruik is. Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Ga snel naar www.gortergroup.com.

  • zie ook:

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam