Ridderhof

In Wassenaar wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van geschikte woonruimte voor dementerende cliënten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Project Ridderhof, ontworpen door Satijnplus architecten, bestaat uit 72 appartementen welke in drie gebouwen van vier etages worden gerealiseerd.

Veilige daktoegang
Huiselijkheid en herkenbaarheid zijn het uitgangspunt in de Ridderhof. Naast de appartementen komen er derhalve een aantal collectieve voorzieningen waar cliënten en hun mantelzorgers gebruik van kunnen maken. Elke etage krijgt een eigen woonkamer met keuken. In opdracht van Bouwcenter RAB in Wassenaar heeft Gorter uit Schagen een drietal RHT-dakluiken -waarvan één compleet met schaartrap- geleverd. De optimaal geïsoleerde dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang ten behoeve van het onderhoud van de daar aanwezige installaties. De dakluiken van Gorter zijn zowel optimaal geïsoleerd (wat een besparing op de energiekosten oplevert en bovendien condensvorming voorkomt) als geluids- en inbraakwerend. De geleverde schaaptrap is ideaal voor toepassing waarbij de onderliggende ruimte vrij moet blijven als de trap niet in gebruik is. Het schaartrapdeksel zorgt voor een vlakke afsluiting van het plafond.


Over -de producten van- Gorter
Gorter uit Schagen levert complete en betrouwbare toegangsoplossingen in de vorm van luiken door daken, wanden, vloeren en plafonds en zorgt tevens voor bijpassende klimmiddelen. Hierbij worden de onderdelen niet alleen ontwerptechnisch maar ook vanuit veiligheid optimaal op elkaar afgestemd en waar mogelijk door erkende instanties gecertificeerd. Gorter dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar maar bieden in de meeste situaties een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.