Triflex

De producten van Triflex staan voor hoogwaardige kwaliteit en ze hebben een gemiddelde levensduur van circa 25 jaar.

Geplaatst door: Betonbekleding

Triflex de kampioen in vloeibare kunststoffen

De producten van Triflex staan voor hoogwaardige kwaliteit en ze hebben een gemiddelde levensduur van circa 25 jaar waardoor uw pand of gebouw vele malen langer mee zal gaan. ?Bovendien vragen deze systemen minimaal onderhoud, wat ervoor zorgt dat Triflex op de lange termijn een aantrekkelijke investering is.? Niet voor niets bieden wij van Betonbekleding onze klanten 10 jaar garantie op het aanbrengen van bijna alle soorten Triflex systemen.

Het voornaamste voordeel zit in de flexibiliteit van de producten van Triflex. Waardoor bepaalde systemen als scheuroverbruggend genaamd mogen worden. Ook de kleinste en meest uit één lopende details worden duurzaam afgedicht met de Triflex systemen. De producten harden zeer snel uit, waardoor overlast tijdens het aanbrengen van de Triflex systemen zo gering mogelijk wordt gemaakt.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Betonbekleding

Betonbekleding

Van der Hoopstraat 8C, 2921 LR  Krimpen aan den IJssel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.