Duurzaam renoveren

Momenteel is het duurzaam renoveren van vastgoed in veel gevallen voordeliger dan het realiseren van een nieuw project.

Geplaatst door: MEC Vastgoedmanagement

Duurzaam en energiezuinig renoveren

Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor het verduurzamen van vastgoed.

Zo verhoogt duurzaam renoveren het comfort en verlengt het de technische en economische levensduur van het vastgoed. Bovendien werkt het waarde verhogend. Het zorgt dus letterlijk en figuurlijk voor toegevoegde waarde. Door de stijgende energieprijzen en de ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, is de concurrentiepositie van vastgoed sterker met een laag energieverbruik.

Een energiezuinige renovatie is een groot project.

U wilt dat er zorg gedragen wordt voor de juiste energetische keuzes en het nakomen van de gemaakte afspraken, de beste vaklieden aanwezig zijn om uw renovatie op kwalitatief hoog nivo en binnen de gestelde planning af te krijgen. Bovendien is een vereiste voor u dat er genoeg kennis en ervaring is om de kwaliteit te beoordelen en resultaat (op) te leveren.

MEC Vastgoedmanagement is de partner voor u die dit traject van idee tot oplevering kan begeleiden, zorgt voor de juiste prijs/ kwaliteit verhouding en geen verrassingen.

MEC Vastgoedmanagement voert deze werkzaamheden uit voor zowel voor VvE’s, (vastgoed)beleggers als particulieren.

Bent u geïnteresseerd in een nadere kennismaking met ons of wilt u middels een persoonlijk onderhoud de mogelijkheden voor uw vastgoed met ons bespreken maken wij graag een afspraak met u.

Bedrijvengids Geplaatst door
MEC Vastgoedmanagement

MEC Vastgoedmanagement

Postbus 480, 3190 AK  Hoogvliet-Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.