CAME toegangspoortjes

Efficiënte voetgangerscontrole: met speedgates en draaitrommels, ook wel draaikruizen of tourniquets genoemd, beperk je de toegang tot een afgesloten ruimte. Dit is de oplossing bij uitstek om voetgangersstromen te controleren en te beheren.

Geplaatst door: Came Benelux

Zo groot en zo klein als je project

Toegangspoortjes bestaan zo groot en zo klein als je project ze nodig heeft. Dit kan gaan van kleine klapdeurtjes zoals je ze in de supermarkt kent, tot glazen speedgates zoals die in de metro, tot manshoge draaidrommels die je in ziekenhuizen of op werven ziet.

Daar komt nog bij, die in de ziekenhuizen zijn vast, voor die op werven kan er voor een verplaatsbaar model gekozen worden. Je hebt deze toegangscontrole namelijk maar tijdelijk nodig.

CAME is gespecialiseerd in elk van de afzonderlijk genoemde toepassingen.
Bekijk meteen de verschillende CAME oplossingen hier, en lees verder onder de foto.

 

Met of zonder toegangscontrole systeem

De toegangspoortjes kunnen op twee manieren gebruikt worden: louter ter vertraging van de voetgangersstroom, namelijk om te voorkomen dat meerdere personen gelijktijdig naar binnen gaan; of, als tweede toepassing, in combinatie met een toegangscontrole systeem en een badgelezer, zodat enkel geautoriseerde personen kunnen doorgaan.

Het toegangscontrole systeem van CAME heet de ACS01 en hier gebeurt de hele configuratie via een internetplatform. Geen nood aan een vaste computer en dure licenties, internet volstaat om je site tot in detail in te stellen en zelfs aan te sturen, gelijk waar je bent.

 

Easy Scan en andere bedieningen

De toegangspoortjes die werken met een toegangscontrole systeem, kunnen met behulp van een transponderkaart of drupal-lezer, een PIN-code of QR-code geopend worden.

De toepassing met QR code is momenteel erg in trek. Vooral voor winkels, waar je maar éénmalig doorgang moet krijgen. Transponderkaarten en werking met PIN codes zijn dan weer ideaal wanneer er steeds dezelfde mensen door het draaikruis heen moeten. Voor éénmalige toegangscontrole per persoon, is de Easy Scan van CAME de ideale oplossing: een printertje print de QR-code, deze bevat de vooraf ingestelde toegangsrechten, en deze vervallen dan automatisch na de verstreken ingestelde tijd. Plaats er een validatie-machientje bij en je hebt meteen een slimme totaaloplossing voor jouw project.

 

Modellen van draaikruizen

Het gamma tourniquets van CAME bestaat uit modellen met klaparmen of glazen panelen, tot heuphoogte of op manshoogte. Zowel voor binnen als buiten bieden deze draaitrommels de ideale oplossing, er zijn zelfs uitsparingen voor een fiets- of caddydoorgang voorzien, ook modellen voor rolstoelen efficiënt door te laten zijn beschikbaar in het gamma.

Bekijk hier het gamma van de CAME toegangspoortjes of vraag persoonlijke info voor jouw project via deze link.

 

Roadblockers voor voertuigbeperking

Wat draaitrommels, draaikruizen, tourniquets of speedgates doen voor voetgangers, doen roadblockers voor voertuigen.

Ook hier kunnen ze gebruikt worden om de doorgangsstroom te regelen, of ze worden gebruikt via een toegangscontrole systeem waarbij de chauffeur met een persoonlijke identificatie toegang verleend kan worden.

Bekijk hier meer CAME oplossingen of vraag vrijblijvend meer info via het contactformulier.

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Came Benelux
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.