CLV Renovaties

Op zoek naar een partij voor CLV systeem of individuele rookgaskanalen renovaties? GUTS Installatietechniek kan u helpen en adviseren bij het renoveren van uw rookgaskanalen.

CLV RENOVATIES

Sinds enkele jaren is het einde van het VR-combiketel tijdperk in zicht en worden er alleen nog maar nieuwe HR-combiketels geplaatst. Wist u dat de meest voorkomende CLV-kanalen alleen geschikt zijn voor VR-combiketels?

De nieuwe HR-combiketels zijn veiliger, duurzamer, kleiner en zuiniger maar condenseren veel meer tijdens verbranding. De rookgassen die ontstaan bij deze nieuwe HR-combiketels zijn zuurder (een Ph van 2) welke de bestaande rookgaskanalen ernstig aantasten wat lekkages en storingen in het systeem kan veroorzaken. Dit kan dus tot zeer gevaarlijke situaties leiden.

Volgens de nieuwe wetgeving mogen installateurs niet zomaar een nieuwe HR-combiketel aansluiten op een bestaand CLV of individueel rookgaskanaal.

Veel beheerders en eigenaren van appartementencomplexen zijn dus op zoek naar een oplossing voor het renoveren van hun CLV of individuele rookgaskanalen. Of het nu een standaard opstelling, een Optifor installatie waar de HR-combiketel gekoppeld is aan de WTW-unit of individuele rookgaskanalen betreft, GUTS Installatietechniek kan u helpen en adviseren bij het renoveren van uw rookgaskanalen.

Wij voeren onze renovaties uit met de gerenommeerde merken Cox Geelen of Burgerhout en plaatsen dus een geheel nieuw rookgaskanaal in uw bestaande CLV-kanaal. Na deze werkzaamheden bent u dus minimaal weer een ketelleven gegarandeerd van een veilige installatie.

Wilt u meer informatie over de renovatie van uw CLV of individuele rookgaskanalen, neem dan contact met ons op en wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Klik op referenties om enkele van onze vele afgeronde projecten te bekijken.

Wilt u weten wat de staat van uw huidige CLV of individuele rookgaskanalen is? Wij voeren ook (camera)inspecties uit op locatie, waaruit een duidelijke inspectie- & adviesrapport voortvloeit. Kijk op camera inspecties voor meer informatie.

Bedrijvengids Geplaatst door
GUTS Installatietechniek B.V.

GUTS Installatietechniek B.V.

Mijlstraat 20, 5281 LL  Boxtel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.