Collectieve valbeveiliging - Hekwerk

Op zoek naar collectieve valbeveiliging voor bijvoorbeeld daken en/of lichtstraten? De collectieve valbeveiliging oplossingen van Delta Plus Systems bieden optimale veiligheid tegen valgevaar.

Hoogste niveau van veiligheid
Als er op hoogte gewerkt moet worden dan dient een werkplek, volgens de arbeidshygiënische strategie (een hiërarchisch stelsel van beheersmaatregelen voor risico’s), bij voorkeur voorzien te worden van collectieve valbeveiliging zoals bijvoorbeeld hekwerk.


Voor iedereen
De collectieve valbeveiliging van Delta Plus Systems is eenvoudig te plaatsen, biedt bescherming aan een onbeperkt aantal personen en kan door iedereen worden gebruikt. Dus ook door mensen zonder specifieke kennis over persoonlijke beschermingsmiddelen en is daarmee voor zowel professionele als ondeskundige gebruikers zeer goed toepasbaar.

Vragen? Bel 088 321 8000

  Vertic brochure

  

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Delta Plus Systems – Vertic

Delta Plus Systems – Vertic

Goudstraat 36, 2718 RC  Zoetermeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.