Contactloos openen van een deur

Een deur openen om een pand te betreden zonder deze met de handen aan te hoeven raken is in deze tijden een hygiënische oplossing. Dat kan met een contactloze deurbediening.

Hygiënisch
Tijdens deze Corona pandemie vinden we hygiëne belangrijker dan ooit. Zo wassen we onze handen, gebruiken we mondkapjes, houden we afstand van elkaar en proberen we alles zoveel mogelijk contactloos te doen. Een deur openen om een pand te betreden zonder deze met de handen aan te hoeven raken is hierin dus een groot voordeel. Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van automatische schuifdeuren maar ook van een contactloze schakelaar die er voor zorgt dat een deur opent of sluit.  

Dit is dus een ideale schakelaar voor openbare plekken zoals een winkel, appartementencomplex, kantoor of op plekken waar hygiëne hoog in het vaandel staat zoals witte ruimtes, ruimtes waar voedsel verwerkt wordt, ziekenhuizen of in de chemische industrie. 

Contactloos
Als men de deur wil openen zwaait diegene eenvoudig zijn hand of elleboog voor de schakelaar langs. De sensor reageert op 5 cm tot 40 cm afstand en is zelf te installeren. De contactloze schakelaar is er ook in een draadloze variant, deze is nog eenvoudiger te installeren omdat er niet met bedrading gewerkt hoeft te worden. Uiteraard kan Entrance ook zorgen voor de installatie van een schakelaar.

Design en waterbestendig
De contactloze schakelaar heeft een mooi design en is zeer dun. De waterbestendige schuimrubberen pakking beschermt de schakelaar tegen water (IP55) 

Contact
Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een contactlozen schakelaar of misschien over automatische schuifdeuren? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord! Voor meer informatie kunt u kijken op www.entranceschuifdeuren.nl 

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.