Creëer een gezond binnenklimaat

Decentrale ventilatie: warmteterugwinning en geluiddempende ventilatie in één ruimte.

Geplaatst door: Siegenia Group

Een gezond binnenklimaat wordt steeds belangrijker. En goede ventilatie is essentieel in uw woon- en werkruimte. Zo houdt u een gezonde leefomgeving in stand. Zeker nu steeds meer mensen thuiswerken, zijn we daar nog kritischer op geworden. Met decentrale ventilatie wordt ventileren supereenvoudig.

Voor frisse en gezonde lucht hoeven ramen en deuren niet meer open. Het decentrale ventilatiesysteem filtert de binnenkomende lucht, vermindert vocht en voorkomt geuren, verontreinigende stoffen en bacteriën. Zonder geluidsoverlast omdat de systemen een geluidswerende en geluiddempende werking hebben. En anno nu van groot belang: decentrale ventilatie voorkomt groot warmteverlies, sommige van onze units hebben een zeer hoge warmteterugwinning en kennen een laag energiegebruik!

Decentrale ventilatie: de moderne oplossing, eenvoudig gemonteerd.


Decentrale ventilatie is een van de nieuwe oplossingen voor de bouw- en installatiebranche. Het is een energiezuinige manier van ventileren van elke afzonderlijke ruimte. In tegenstelling tot centrale ventilatiesystemen, zijn bij decentrale ventilatie geen ventilatiekanalen nodig. Dat bespaart tijd en geld voor zowel installateurs als eindgebruikers! De units voor decentrale ventilatie worden in elke afzonderlijke ruimte geïnstalleerd met af- en aanvoer door de muren heen of geplaatst naast de kozijnen.

Voor elke situatie decentrale ventilatie.

Alle SIEGENIA systemen voor decentrale ventilatie zijn compact en geschikt voor nagenoeg elke inbouwsituatie -van onzichtbare integratie in de gevel tot en met opname in moderne binnenhuisarchitectuur.

Decentrale ventilatie: elke ruimte afzonderlijk ventileren.

In tegenstelling tot centrale ventilatie is het met decentrale ventilatie mogelijk om iedere ruimte afzonderlijk te ventileren, want elk vertrek heeft daarbij een eigen ventilatiesysteem. Er is dus niet één centrale ruimte vanaf waar de ventilatie wordt aangestuurd, vandaar ook de naam ‘decentrale ventilatie’. Bovendien komen er geen ventilatiekanalen aan te pas, omdat iedere ruimte waar ventilatie gewenst is haar eigen unit heeft.

Geen geluidsoverlast

Ramen en deuren hoeven niet open en is er geen geluidsoverlast. De decentrale-ventilatie-units van SIEGENIA hebben een geluidswerende en geluiddempende werking, oftewel: de eindgebruiker heeft minder last van buitengeluid.

Het belang van goede ventilatietechniek

Uit internationaal onderzoek blijkt dat drie op de vier mensen zich niet bewust is van de risico’s van ongezonde binnenlucht. Te vaak wordt de impact van slechte ventilatie en inferieure luchtkwaliteit onderschat. Wist u dat we gemiddeld zo’n 21 uur per dag binnen doorbrengen? In combinatie met een slechte kwaliteit binnenlucht, zorgt dit regelmatig voor verontrustende situaties. Het is dan cruciaal stil te staan bij een goede en slimme ventilatietechniek, zoals decentrale ventilatie.

Specialist in levering en installatie van functionele ventilatietechniek

Dankzij tientallen jaren ervaring in ventilatietechnologie kan de SIEGENIA GROUP een breed assortiment oplossingen aanbieden op het gebied van ventilatie. We helpen mensen die last hebben van allergie en bieden een oplossing voor mensen die in een lawaaierige of sterk vervuilde omgeving wonen. Onze producten variëren van akoestische ventilatieroosters met een geluidsabsorptie van tussen de 50 dB en 62 dB tot units met pollen-, fijnstof- en NOx-filtratie.

https://www.siegenia.com/nl/company/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Siegenia Group

Siegenia Group

Ramgatseweg 15, 4942 VN  Raamsdonksveer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.