Hoe werkt een slagboom installatie?

Slagbomen kom je op allerlei plekken tegen. Steeds meer VVE's lijken zich ook te beseffen wat een slagboom voor hen kan betekenen. Lees hier over de voordelen van een slagboom als parkeeroplossing en hoe de installatie in zijn werk gaat.

Geplaatst door: Eureka Access Solutions

Slagboom als toegangscontrole

Een slagboom kan als toegangscontrolesysteem dienen wanneer je onder andere met kentekenherkenningssystemen en een passysteem werkt. Alleen mensen met vooraf verleende toegang (bewoners en aangemelde bezoekers) worden toegelaten tot de parkeerplaats. De aanwezigheid is daardoor makkelijker te controleren en dat heeft weer voordelen in geval van nood. Om deze controle te garanderen kun je ook gebruik maken van een in-en uitrij systeem zonder vooraf te moeten registeren. Het is ook mogelijk om te werken met handzenders of pasjes zodat bewoners zelf de slagboom kunnen openen voor bezoekers, of met een intercom systeem.

Installatie van een slagboom: zo werkt het

Voor we overgaan tot de installatie van de slagboom wordt er gekeken naar het algehele plaatje. Welk terrein moet afgesloten worden? Met welke ondergrond hebben we te maken? En is het  nodig om extra bekabeling aan te leggen voor het systeem wat na het advies gekozen is. Dienen er detectielussen gelegd te worden? Het zijn allemaal vragen die meespelen tijdens de installatie.

Wanneer dat alles duidelijk is, prepareren we eerst de ondergrond. Bij de keuze voor detectielussen zal er meer opengelegd moeten worden. Deze detectielussen slaan aan door de detectie van metaal. Wanneer een auto, bus of vrachtwagen boven de ringen ‘hangt’, detecteren de lussen het materiaal en wordt de autoamtische slagboom geopend. Meerdere vormen van detectie zijn mogelijk zoals raderdetectie. Dit is geheel situatie afhankelijk.

Alle onderdelen worden geplaatst, de bekabeling wordt aangesloten en we testen de systemen uitvoerig. Werkt alles naar behoren? Dan ruimen we op en vegen we aan. Jouw parkeerplaats staat er door de slagbomen beter bij dan voor onze komst en je ziet niks van onze werkzaamheden.

We bieden ook verschillende service- en onderhoudsabonnementen aan waarmee je zelf geen omkijken meer hebt naar het beheer van de slagboominstallatie. We komen langs voor preventief onderhoud en in het geval van storingen, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Het begint met een adviesgesprek

Welke slagboom het meest geschikt is voor jullie parkeerplaats is zonder inzicht in de situatie lastig te zeggen. Daarom bieden we jou de kans een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Tijdens dat gesprek nemen we jullie behoeften en wensen door. Wij kunnen je al tijdens het gesprek aangeven wat de best mogelijke optie is. Bezoek onze website of stuur een mailtje naar info@eureka-as.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Eureka Access Solutions

Eureka Access Solutions

Industrieweg 14 H, 5753 PC  Deurne

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Eureka Access Solutions
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.