De lifttelefoon

Beschikt uw lift nog over een vaste telefoonverbinding? Voorkom dat u geen werkende telefoonverbinding heeft bij opsluitingen in de lift en afkeur van de lift.

Geplaatst door: Liftonderhoud Nederland

Wat is een spreekluisterverbinding? 

De spreekluisterverbinding kunt u zien als een telefoon, maar dan in de lift. Wanneer u vast komt te zitten in de lift, dient u  een verbinding te kunnen maken met een nood- of storingsdienst. 

Voorheen werd de telefoonverbinding in de lift tot stand gebracht middels een vaste telefoonlijn, maar KPN heeft aangegeven deze vaste telefoonlijn niet meer aan te bieden. 

Hiermee vervalt uw werkende spreekluisterverbinding en is het niet meer mogelijk om een noodoproep te doen in geval van oplsluiting.  

Waarom een spreekluisterverbinding?
Uit keuringsrapporten van het Liftinstituut blijkt dat veel liften worden afgekeurd omdat de vaste telefoonlijn niet goed werkt en er geen storingsdienst bereikt kan worden bij calamiteiten.

Hierdoor kan het zijn dat de lift niet gebruikt mag worden. Zeker als er mensen in uw appartementencomlex wonen die afhankelijk zijn van de lift is een afgekeurde lift geen wenselijk iets.  

De GSM-module
De GSM-module van Liftonderhoud Nederland vervangt de vaste lijn voor telefonie voor een GSM-verbinding. Doordat de GSM-module i.c.m. de LON-SIM altijd verbinding maakt met de sterkste telefoonmast in uw omgeving, bent u altijd verzekerd van een werkende verbinding in geval van een opsluiting. 

Wat zijn de verdere voordelen van van de GSM-module van Liftonderhoud Nederland? 

 • Geen hoge abonnementskosten
  De GSM module zorgt voor kosten besparing en verdient zich op de korte termijn terug.
 • All-in-service
  Door te kiezen voor onze all-in-service heeft u geen omkijken naar het beheer van de GSM-module.
 • Back-upbatterij met autonomie
  De GSM-modules van Liftonderhoud zijn uitgerust met een back-upbatterij, wat er voor zorgt dat u altijd de storingsdienst kunt bellen bij een stroomstoring.
 • Altijd een werkende verbinding
  De spreek- luisterverbinding wordt conform de EN81-28 (2018) getest. Indien u gebruik maakt van onze GSM-module met abonnement dan zal deze verbinding elke 3 dagen worden getest. 
 • Vrij programmeerbaar
  Doordat Liftonderhoud werkt met vrij programmeerbare producten hoeft u bij het overstappen van onderhoudspartner niet opnieuw te investeren in een GSM module.
 • Visueel veranderd er niets
  Liftonderhoud Nederland plaatst de GSM-module zo dat er voor u visueel aan de lift niets veranderd. 

Wilt u voorkomen dat u of een van de andere bewoners niemand kan bereiken bij een oplsuiting in de lift? 

Vraag dan hier uw offerte voor een gsm-module aan. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Liftonderhoud Nederland

Liftonderhoud Nederland

Smitspol 20J, 3861 RS  Nijkerk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.