nieuwe generatie Siedle Vario!

De Siedle Vario is een klassieker onder de videodeurintercoms en biedt het hele pakket aan kwaliteit, design en techniek.

Geplaatst door: Siedle Benelux N.V.

Modulair ontwerp – voor al uw planningsuitdagingen

Van de camera tot de bewegingssensor tot de contactloze deuropener; Met de Siedle Vario wordt aan uw wensen voldaan, die in of aan de wand kan worden gemonteerd, in de gevel kan worden geïntegreerd of vrijstaand kan worden gelaten. Het resultaat is altijd een perfect systeem, zowel qua vorm als qua functie.

Luid en duidelijk

Focus op gebruiksgemak: belknoppen met duidelijke feedback en nieuwe bevestigingstoon, eenvoudige plaatsing van belknoppen en namen, individueel vervangbare naamplaatjes, homogeen licht, nieuw etiketteringsconcept.

Goed en wel

Siedle-design is nooit een doel op zichzelf. Als er veranderingen plaatsvinden, komt dat doordat functie, technologie of eisen ook zijn veranderd. Net als nu en daarom heeft de Siedle Vario een nieuw uiterlijk gekregen. En toch beschikt het nog steeds over dezelfde baanbrekende modulariteit.

Snel en gemakkelijk

Nieuw installatieconcept: voor de aansluiting van nieuwe functies is slechts één enkele vlakbandkabel nodig. Geen tijdverspilling meer door individuele draden op terminals aan te sluiten.

https://www.youtube.com/watch?v=bVho06k2BgU&pp=ygUHU2llZGxlIA%3D%3D

https://www.siedle.de/variorelaunch/en

Bedrijvengids Geplaatst door
Siedle Benelux N.V.

Siedle Benelux N.V.

Antwerpsestraat 20, 2840  Reet

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Siedle Benelux N.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.