Doorgang openen met QR code

Met de Easy Scan van CAME wordt een ticket met QR code afgedrukt dat gelezen kan worden op de lezer naast de slagboom of de deur. Dankzij dit ticket kan je vrij binnen of buiten.

Geplaatst door: Came Benelux

De Easy Scan maakt op een eenvoudige manier een geautoriseerde doorgang mogelijk. Bij gebrek aan een ticket, zal er geen doorgang verleend worden. 

Toepassing van QR code lezer Easy Scan

‎Een voorbeeld van een toepassing: om de parking van de sportclub op te kunnen, rijd je langs de vrij-in slagboom. Na het sporten vraag je een ticket aan de receptie, dat ticket moet je scannen om, binnen de toegestane parameters, het gebouw of de parking te kunnen verlaten.

De sportclub kan er voor kiezen om voor hun klanten de parking helemaal gratis aan te bieden. In dat geval volstaat het vragen van een ticket om kostenloos de parking uit te rijden. 
Het scannen van het ticketje dient dus louter als puls voor de slagboom om open te gaan.

Gratis parking of betalende parking - met of zonder validatie

Er zijn andere mogelijkheden waarmee je een tarief aan de QR code kunt koppelen. Dit kan een vast of variabel tarief zijn. Dit kan voor iedereen zijn, of enkel voor de tickets die niet gevalideerd werden aan de kassa.

Wil je een meer geavanceerd systeem waar betalingen en tickets met bepaalde tarieven kunnen gegenereerd worden, dan kan je overstappen naar het ACS PS systeem. Deze overstap is modulair, de bestaande Easy Scan wordt hierbij behouden.‎

Easy Scan concreet technisch:
Een Easy Scan kit bestaat uit:
- een QR-code printer,
- een QR-code lezer,
- een Easy Scan module om dit allemaal mogelijk te maken.

De lezer kan gelijk waar nodig geplaatst worden; een veelvoorkomende toepassing is wanneer de QR-code lezer in een paal of zuil wordt ingebouwd, die naast een slagboom of een toegangspoortje staat, maar ook een rechtstreekse montage op de automatisatie is perfect mogelijk!

De ticketprinter is een desktopprinter, en kan dus het beste aan een bureau, onthaal-receptie, of kassa gezet worden.

Easy = Basic tot Advanced

Het gamma in de Easy Scan gaat van Basic tot Advanced Plus, de Advanced versies hebben een touch screen scherm waar de instellingen van de tickets op bepaald kunnen worden.

De parkeerbeheerder kan de instellingen op het scherm zelf aanpassen. Let op, niet zomaar iedereen heeft toegang tot deze wijzigingen, de toegang tot deze instellingen is beperkt met een code.

Wat is de Easy Scan QR code lezer van CAME?

Om terug te keren naar de essentie, de Easy Scan van Came is een heel eenvoudig en flexibel toe te passen systeem dat zorgt voor het printen en scannen van QR-codes, die dienen om automatisaties te openen.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.