ECO SLIDE schuifsysteem.

Met praktische schuiframen kunt u elke centimeter gebruiken

Geplaatst door: Siegenia Group

 

Diverse mogelijkheden om ruimte en energie te besparen: het ECO SLIDE schuifsysteem.

Als raam niet openzwaait, maar vrij eenvoudig schuift, kunt u elke centimeter thuis gebruiken. De ontwerpvrijheid verhoogt tevens de thermische isolatie. Omdat het schuifsysteem SIEGENIA ECO SLIDE unieke afdichtingen en een uiterst effectief sluitsysteem heeft. De ventilatie garandeert ook een maximaal ruimtelijk comfort

Bespaar ruimte

Thuis iedere centimeter gebruiken:
dat is ruimtelijk comfort.

 

Komfort Ecoslide Kuechenfenster Geschlossen

 

 

Komfort Ecoslide Kuechenfenster Offen

 

Met het ECO SLIDE schuifsysteem schuift uw raamvleugel in het spoor, in plaats van naar binnen uit te zwenken. Hiermee krijgt u de vrijheid om eindelijk ook in de buurt van het raam iedere centimeter van uw ruimte te gebruiken. Want u kunt op ieder willekeurig moment en met grote openingsbreedte voor een overvloed aan frisse lucht zorgen – zonder daarvoor uw vensterbank of uw werkoppervlak vrij te hoeven maken. Daarmee is de ECO SLIDE juist in de keuken een uiterst comfortabel alternatief voor het klassieke draai-kiepraam.

Vederlichte bediening

Zo moeiteloos en intuïtief kunnen raamvleugels glijden.

Hoogwaardige loopwagens, speciale geleidingselementen op alle vier de vleugelhoeken en moderne aanslagdempers laten de raamvleugel bijna gewichtloos, maar uiterst precies op en neer glijden. Tot de intuïtieve bediening behoort ook een intelligente kierventilatiefunctie, waarmee u via de greep in een handomdraai voor een aangename basisventilatie zorgt.

Gewichtloos glijden

Intuïtieve bediening

Clevere kierventielatiefunctie

Komfort Ecoslide Bedienung Laufwagen

Hoogwaardige loopwagens en geleidingselementen.
Door twee of vier moderne en zeer onderhoudsarme ECO SLIDE loopwagens kan uw raamvleugel heel licht open- en dichtgeschoven worden. Afhankelijk van grootte en gewicht zorgen daarbij max. acht rollen alsmede speciale geleidingselementen en aanslagdempers voor een rustige en zachte glijbeweging.

 

Komfort Ecoslide Bedienung Getriebe

 

Sterke sluitstang.
Met het ECO SLIDE-systeem van SIEGENIA werkt de vleugel niet alleen vanzelf, de openen en vergrendelen via de kruk is merkbaar soepel. Alleen de sluitstang is zeer sterk: massieve sluithaken zorgen voor een sterke raam aandruk dicht en dichten het perfect af..

Komfort Ecoslide Bedienung Spaltlueften

Geïntegreerde ventilatiefunctie.
Door de kruk 45 ° te draaien opent het raam automatisch enkele millimeters. U bent dus  voorzien van een eenvoudige handgreep die voor een aangename basisventilatie zorgt.

Meer veiligheid en isolatie.

Alles wat een modern raam nodig heeft.

 

Komfort Ecoslide Sicherheit-haken

Het ECO SLIDE-systeem zorgt met zijn robuuste sluithaken voor een doeltreffende inbraakbeveiliging. Ze drukken de vleugel bij het sluiten in ononderbroken omlopende afdichtingen, die uniek zijn voor schuiframen. Zo stijgt met de veiligheid ook meteen de warmte-isolatie en hebt u de beste voorwaarden om rijkelijk energie te besparen.

ECO SLIDE als een schuifdeur

Het ECO SLIDE-systeem: ook bij schuifdeuren een klasse op zich.

 

Komfort Ecoslide Schiebetuer-interieur

ECO SLIDE zorgt ook bij schuifdeuren voor meer lichtheid en dichtheid – zelfs bij elementen van max. 5 m breed of 2,5 m hoog. Voor nog meer bedieningscomfort zorgt in deze gewichtsklasse de onzichtbaar integreerbare SOFT CLOSE-functie. Deze remt de vleugel bij het sluiten zacht af en trekt hem daarna automatisch dicht. Dat beperkt bij onvakkundige bediening het letselgevaar tot een minimum en voorkomt materiaalschade.

Alle voordelen voor u

  • optimaal ruimtegebruik in het raamgedeelte
  • bijzonder lichte en intuïtieve bediening met kierventilatiefunctie
  • minder stookkosten door hoge warmte-isolatie
  • modern raamdesign
  • bij grotere elementen SOFT CLOSE-functie integreerbaar

https://www.siegenia.com/nl/company/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Siegenia Group

Siegenia Group

Ramgatseweg 15, 4942 VN  Raamsdonksveer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.