Een deur die automatisch open schuift

Een automatische schuifdeur zorgt voor comfort en hygiëne. Niet alleen in grotere openbare gebouwen of winkels maar vaak ook eenvoudig in een woning.

Je komt aanlopen bij een appartementencomplex of bijvoorbeeld een winkel en zodra je vlakbij bent, schuiven de deuren automatisch voor je open. Op deze manier kan je comfortabel en hygiënisch het gebouw binnengaan of juist verlaten. Handig wanneer je je handen vol hebt of wanneer je bijvoorbeeld wat minder mobiel bent. 

Waarom een automatische schuifdeur?
Een automatische schuifdeur zorgt dus voor comfort en hygiëne. Niet alleen in grotere gebouwen of winkels maar vaak ook eenvoudig in een woning. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat mensen op leeftijd langer kunnen blijven genieten van hun eigen huis. 

De speciale schuifdeursystemen die gebruikt worden voor in woningen zijn klein, stil en betrouwbaar. Om geen ruimte te verliezen door een draaiende deur is het mogelijk om een schuifdeur te laten installeren. Door middel van een druk op de mooie designknop gaat de deur automatische open en dicht maar er kan ook gekozen worden voor een Waveless schakelaar. Hierbij moet de persoon enkel zijn hand of elleboog voor de schakelaar langs zwaaien om de deur te openen of sluiten.

Tijdens de coronapandemie worden in openbare gebouwen en winkels de nodige maatregelen genomen om te zorgen voor zo min mogelijk handcontact. Hierbij is een automatische schuifdeur een hele praktische oplossing. Mensen die een pand betreden of verlaten hoeven niet met hun handen de deur aan te raken om deze te openen of te sluiten.  

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten automatische schuifdeursystemen. Een overzicht hiervan is te vinden op onze website: www.entranceschuifdeuren.nl 

Service en onderhoud
Om de levensduur van een automatische schuifdeur te verlengen is het verstandig om jaarlijks onderhoud uit te voeren. Door het uit te laten voeren van dit onderhoud wordt de levensduur van de deur verlengt met 30%. Onze onderhoudsmonteurs voeren dagelijks onderhoud uit en adviseren in oplossingen daar waar mogelijk is. Entrance biedt hiervoor verschillende servicecontracten aan. 

Waarom kiezen voor een automatische schuifdeur van Entrance?
Entrance automatische deuren komt voort uit een eenmansbedrijf genaamd ‘Projectbeveiliging Nederland’. Hierbij hield het zich voornamelijk bezig met toegangsveiligheid. Vanuit hier is dit gegroeid naar een bedrijf werkzaam op het gebied van toegangsoplossingen. Door een samenwerkingsverband met, en exclusief importeurschap van, het Spaanse merk Manusa is het zich gaan richten op toegangsautomatisering.

Door een eigen voorraad kunnen wij snel handelen en houden wij de transportkosten vanuit de fabriek laag. Wist u dat wij al binnen drie weken een nieuwe schuifdeur kunnen monteren? Na het inmeten gaat onze productieafdeling aan het werk waarna wij de deur met een paar dagen klaar hebben staan. Vervolgens gaat deze naar de poedercoater om de deur op kleur te maken. Hierbij is iedere kleur mogelijk. 

Contact
Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een automatische schuifdeur of over de servicecontracten? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord! Voor meer informatie kunt u kijken op www.entrancedeuren.nl 

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.