Elektrische convectoren

In trappenhuizen en portalen wil je graag verwarming die tegen een stootje kan. Met een vandaalbestendige convector weet je zeker dat er geen rottigheid uitgehaald kan worden met de verwarming en dat hij gewoon doet wat hij moet doen: verwarmen.

Geplaatst door: Heating Group International

Helaas hebben diverse VVE's wel eens te maken met vandalisme in de gemeenschappelijke of openbare ruimtes. Wanneer er schade toegebracht wordt aan verwarmingen kan dit tot gevaarlijke en kostbare situaties leiden! 

De vandaalbestendige convectoren van Jirlumar zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Deze Antichoc IK10 verwarmingspanelen zijn gemaakt van extra dik staal met interne versterkingen. De convectoren worden opgehangen met versterkte muurbeugels met extra stevige veiligheidskettingen.  Hierdoor is het verwarmingspaneel niet van de muur te trekken. Door de vergrendelbare regeling weet je zeker dat de instellingen correct blijven en er geen onnodig stroomverbruik is. Ook voor spelende kinderen is de Antichoc veilig dankzij de vergrendeling en de afgeronde hoeken. 

Jirlumar levert elektrische verwarming voor woningbouw en utiliteit. Installateurs, vve's en eigenaren van vakantieparken maken al jaren gebruik van onze elektrische radiatoren, convectoren, vloerverwarming en infrarood verwarming. Voor vve's leveren we onder meer vloerverwarming, vandaalbestendige convectoren en elektrische radiatoren. 

Wil je graag meer informatie over de Antichoc convectoren of een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in en Jan of Luuk neemt binnen 2 werkdagen contact met je op!

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Heating Group International

Heating Group International

Bijsterhuizen 5118, 6604 LX  Wijchen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Heating Group International
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.