Elektrische design radiatoren

Met design radiatoren (ook stralingspanelen genoemd) kun je de woonkamer, keuken of badkamer iets extra's geven. Wat dacht je van een paneel gemaakt van vulkanisch gesteente uit de Franse Auvergne? Een duurzame en stijlvolle keuze!

Geplaatst door: Heating Group International

Elektrische verwarming wordt steeds meer de norm in nieuwbouwwoningen. In veel woningen wordt gekozen voor vloerverwarming en vaak wordt deze aangevuld met een of meer elektrische radiatoren voor extra comfort. Daarnaast worden elektrische radiatoren ook steeds vaker ingezet als hoofdverwarming. Niet gek met de stijlvolle opties die er inmiddels op de markt zijn!

De Naturay 3.0 van Jirlumar is een sprekend voorbeeld. Deze design radiator is gemaakt van massief beige lavasteen uit de vulkanische bergen van de Franse Auvergne. Dit zorgt voor een luxueus paneel met een prachtige structuur en een natuurlijke uitstraling.

Naast de looks zorgt de natuursteen voor een optimale warmteafgifte. Doordat lavasteen energie opslaat ontstaat er een accumulatie effect wat zorgt voor een efficiëntere verwarming. Daarnaast is de Naturay 3.0 uitgerust met een extra verwarmingselement. De ruimte wordt hierdoor sneller verwarmd en wanneer deze eenmaal op temperatuur is, schakelt het achterste verwarmingselement zich automatisch uit. Er wordt daarmee niet meer energie verbruikt dan noodzakelijk én er wordt optimaal geprofiteerd van de aangename stralingswarmte van het frontpaneel.  Een warmte die vergelijkbaar is met infrarood warmte. 

Natuurlijk zijn de design radiatoren eenvoudig te besturen middels een app. De temperatuur is daarmee per ruimte regelbaar en het verbruik wordt inzichtelijk gemaakt in de app. Met het instellen van een weekprogramma slaat de verwarmign automatisch aan wanneer dit wenselijk is. Dit kan per dag van de week ingesteld worden en sluit daarmee naadloos aan bij je ritme en wordt er alleen verwarmd wanneer je thuis bent. En stel dat je onverwachts een keer een dag extra weg bent, dan detecteert de verwarming je ongeplande afwezigheid en schakelt deze automatisch over op de ECO-stand. Energiebesparen was nog nooit zo makkelijk!

Kijk op onze website voor het volledige assortiment design radiatoren en design badkamerradiatoren. Wil je graag meer weten over onze radiatoren dan neem je gemakkelijk contact op met onze experts via ons contactformulier

Bedrijvengids Geplaatst door
Heating Group International

Heating Group International

Bijsterhuizen 5118, 6604 LX  Wijchen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Heating Group International
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.