Energie besparen met DE ECOWALK lamp !

Licht dat dag en nacht brandt op vol vermogen, terwijl er niemand is. Dat is toch zonde! De oplossing ! Een bewegingsmelder, lichtsensor en een instelbare DIMFUNCTIE in 1 armatuur, De ECOWALK !

Geplaatst door: Multilicht B.V.

Een bewegingsmelder, lichtsensor en een instelbare DIMFUNCTIE in 1 armatuur, De ECOWALK !

(dimbaar) licht als er licht moet zijn !!

Licht dat dag en nacht brandt op vol vermogen, terwijl er niemand is. Dat is toch zonde! Gewoon een heel simpele opmerking, als het gaat om beleving van je woon- en werkomgeving.


MULTILICHT -  ESAL - MULTICARE  introduceert na een grondige bestudering van diverse aanbieders in de markt het systeem EcoWalk. Licht als het echt nodig is. Een systeem dat optimale flexibiliteit biedt, maar wel blijft bijdragen aan een gevoel van veiligheid, geborgenheid en connectie met je woon- of werkomgeving.

EcoWalk NightWatch

De lichtbron schakelt automatisch in als het lichtniveau onder de vooraf ingestelde luxwaarde komt. Als er niemand aanwezig is, brandt de lichtbron gedimd op minimaal 10% van de gebruikelijke lichtsterkte. Zodra er iemand binnen het bereik van de armatuur komt, gaat de lichtbron op 100% branden. Er is dus altijd een basislicht niveau aanwezig. Noodzakelijk in achterpaden, trappenhuizen en bergingsgangen om het gevoel van veiligheid te verhogen.

EcoWalk Presence

Zodra iemand de ruimte betreedt schakelt de lichtbron in op 100%, valt na een ingestelde tijd terug naar dimstand en schakelt na een ingestelde tijd weer compleet uit. Ideaal voor technische ruimtes, sanitaire ruimtes, stallingsruimtes, kantoren.

EcoWalk

‎Via onderstaande link komt u op de website waar u direct de armaturen met een ecowalk kunt vinden, bij de 2de link komt u uit op de uitvoering ecowalk + nood.

Klik hier om naar de website te gaan waar de armaturen uitgevoerd met alleen een ECOWALK zijn gefilterd.

Klik hier om naar de website te gaan waar de gecombineerde armaturen uitgevoerd met een ECOWALK en noodfunctie zijn gefilterd.

Het uitgebreide instellingenblad van de ECOWALK vind u hier.

Bedrijvengids Geplaatst door
Multilicht B.V.

Multilicht B.V.

Holpijpstraat 10 (geen bezoekadres), 6833 GV  Arnhem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.