Exadeck

EXADECK/EXAGRES 2021 : Het nieuwste systeem op de keramische tegelmarkt komt uit Spanje en heet EXADECK aangevuld met YOHO design TEGELSTRIPS. Ideaal voor galerij, balkon, dakterras. Demontabel en voor iedere ondergrond.

Geplaatst door: Terrasenbalkontegels.nl

EXADECK/EXAGRES:

Het nieuwste systeem op de keramische tegelmarkt komt uit Spanje en heet EXADECK aangevuld met YOHO design TEGELSTRIPS.

Het EXADECK systeem ziet er uit als houten planken maar EXADECK is een keramisch dus duurzaam en onderhoudsvrij product. Qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden maar met alle voordelen van keramiek:

- onverslijtbaar

- krasbestendig

- bestand tegen vorst

- neemt geen vocht op, dus algenvrij

- makkelijk schoon te maken met FILA PS 87 zuurvrije grondreiniger

- anti slip (Klasse 3, factor R11)

- kleurecht (leverbaar in 5 kleuren)

- heeft alle ISO norm testen doorstaan.

 De planken van 26,5 cm breed worden toegepast op een kunststof of aluminium railsysteem met een afwateringsvoeg van 5,5 mm. De lengte van de planken is 120 cm.

 Leverbaar in 5 prachtige natuurlijk hout kleuren: oak (eiken), maple (esdoorn), natural (naturel) , teca (teakhout), antico (oud).

 Een plank (strip) verwijderen of vervangen is simpel en de ondergrond (bitumendakbedekking of beton) is bij dit systeem ook niet relevant. 

Woont u op 14 hoog en bent u bang voor de windbelasting? Het EXADECK systeem kan simpel doorboort worden waarna het muurvast zit, maar het wel demontabel blijft.

Wij kunnen u het EXADECK systeem compleet aanleveren en u doet de rest maar wij kunnen het ook voor u uitvoeren op uw dakterras, terras of balkon. Voor uw VVE een fantastisch systeem om toe te passen op lange smalle gallerijen.

Bent u geïnteresseerd in het EXADECK SYSTEEM neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie van het systeem.

Bekijkt u ook het filmpje op onze website om alvast een indruk te krijgen van de functionaliteit van dit systeem.

 

Exadeck kleuren

logo

Bedrijvengids Geplaatst door
Terrasenbalkontegels.nl

Terrasenbalkontegels.nl

Verdronkenoord 4, 1811 BE  Alkmaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.