Energiezuinig zonder extra servicekosten

Wist u dat er subsidies bestaan voor het verduurzamen van uw woning? Frans van VvE Chaos Leiderdorp maakte daar dankbaar gebruik van, met een aanzienlijke besparing op de servicekosten tot gevolg.

Geplaatst door: Ploeg Kozijnen

VvE-voorzitter deelt geheim van de smid

VvE-voorzitter Frans (VvE Chaos Leiderdorp) stortte zich onlangs vol overgave op de verduurzaming van 'zijn' woningen. Zo werden er door de monteurs van Ploeg kozijnen isolerende kunststof kozijnen en ramen met HR+++ glas – ook wel triple glas – geplaatst. Ook werd de lift vervangen door een energiezuiniger model en hangt er nu LED-verlichting in en rond het wooncomplex.

Enorme besparing energiekosten

De aanpassingen leverden in een paar maanden al een enorme besparing van energiekosten op. “Wat veel mensen niet weten, is dat er diverse subsidiemogelijkheden en leningen voor VvE’s bestaan voor het verduurzamen van woningen. Daar maken wij sinds vier jaar dankbaar gebruik van!”

Ploeg kozijnen & uw VvE

Meer weten over wat Ploeg kozijnen voor uw VvE kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onze website

Bedrijvengids Geplaatst door
Ploeg Kozijnen

Ploeg Kozijnen

Pesetaweg 45, 2153 PJ  Nieuw-Vennep

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.