Financiën van de VvE

Dé eerste gids op het gebied van Financiën van de VvE! Voor elke appartementseigenaar, VvE-bestuurslid en VvE-beheerder - voor 'leken' en professionals.

Geplaatst door: www.kascommissiegids.nl

Financiën van de VvE - gids voor appartementseigenaren, bestuurders en beheerders

- Maar liefst 144 pagina's met korte en makkelijk leesbare teksten voor elke VvE-bestuurder en voor elke appartementseigenaar die geïnteresseerd is in het financiële reilen en zeilen van de Vereniging van Eigenaars.

- Concrete tips om geld voor uw VvE te besparen en om fraude en financiële missers te voorkomen. Met uiteraard een heldere uitleg van de wettelijke voorschriften en de regels uit de modelreglementen over onder andere de jaarrekening, de reserve groot onderhoud en de incassoprocedure.

Het eerste boek over VvE-financiën, een aanrader voor iedereen die al veel weet over VvE-financiën en ook voor iedereen die méér wil weten over VvE-financiën!

Bestel hier voor slechts € 24,95

Bedrijvengids Geplaatst door

www.kascommissiegids.nl

Kalverlaantje 9, 2157 PP  Abbenes

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.