Onderhoud

Bent u lid van een VvE en heeft u behoefte aan een meerjaren onderhoudsplan of direct onderhoud aan uw pand?

Geplaatst door: Millen3um VVE Beheer

MILLEN3UM kan u ook ontzien in het onderhoud.

Bent u lid van een VvE en heeft u behoefte aan een onderhoudsplan of direct onderhoud aan uw pand? Voor alle zaken rondom technisch beheer bent u bij ons aan het juiste adres. Millen3um verzorgt bouwkundige inspecties, stelt meerjarenonderhoudsplannen op en sluit onderhoudscontracten voor VvE's af.

Bouwkundige inspectie

Bouwkunidge inspectie Millen3um 

De bouwkundige status van uw appartementencomplex is de basis voor het juist reserveren van toekomstige onderhoudskosten. Millen3um helpt u bij het opstellen van het rapport en begroten en reserveren van de juiste bedragen.

Rapport
De periodieke inspectie van uw appartementengebouw wordt uitgevoerd door onze bouwkundige. Deze bekijkt minstens 1x per jaar het gebouw op de vitale punten. Na deze inspectie wordt een rapport opgesteld waarin vermeld staat welk onderhoud uitgevoerd moet worden en op welke termijn. Dit geeft u inzicht in de algehele onderhoudstoestand en dient als leidraad voor het bijstellen van het meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan de vergadering van eigenaars ieder jaar gefundeerd besluiten nemen over het op te dragen onderhoud in dat jaar.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over een bouwkundige inspectie contact met ons op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Onderhoudswerkzaamheden

Is uw appartementencomplex toe aan een nieuwe schilderbeurt, of is het dak aan vervanging toe? Millen3um VVE Beheer adviseert u bij de opdracht en uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. In korte tijd regelen we voor u de juiste aannemer of installateur en stellen we zonodig een onderhoudscontract op. Wij kunnen u nog meer van dienst zijn met:

  • Advies bij onderhoudswerkzaamheden
  • Het opstellen en bijstellen van een meerjarenonderhoudsplanning
  • Het opstellen van een onderhoudsbegroting
  • Opstellen van programma van eisen en aanvragen offertes
  • Na goedkeuring door de Vergadering van Eigenaars dragen wij de onderhoudswerkzaamheden op en houden toezicht op de uitvoering
  • Controle op naleving van technische onderhoudscontracten
  • Oplossen van storingen aan gemeenschappelijke eigendommen van de VvE, zoals liften of gemeenschappelijke CV-installaties.
  • Overleg met de voorzitter, bestuurder of technische commissie over het onderhoud.

Meer informatie
Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Afhandelen van storingen

AfhandelenStoringenMillen3um

Heeft een eigenaar of bewoner hinder van een storing binnen het appartementencomplex? Wij helpen u bij de afhandeling ervan. Wij behandelen de klachten van de bewoners op discrete wijze en zoeken naar een passende oplossing. Tot slot beantwoorden wij ook graag de vragen van de bewoners.

Meer informatie
Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl

Servicecontracten

Bent u op zoek naar een geschikte partij voor het onderhoud van een gemeenschappelijke voorziening binnen uw VvE? Bijvoorbeeld de verlichting, de schoonmaakwerkzaamheden of het onderhoud van een gemeenschappelijke tuin? Wij vragen voor u diverse offertes aan en controleren alle partijen op betrouwbaarheid. Wij als VvE beheerder verzorgen ook de controle op de naleving van de servicecontracten.

Meer informatie
Benieuwd wat we voor uw VVE kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.

Bedrijvengids Geplaatst door
Millen3um VVE Beheer

Millen3um VVE Beheer

Debbemeerstraat 12, 2131 HE  Hoofddorp

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.