Overstappen naar andere VvE Beheerder

Er zijn twee redenen om over te stappen van VvE beheerder. U en uw medebewoners van het appartementencomplex doen het beheer nu zelf en willen dit uitbesteden. Óf u bent op dit moment niet tevreden over uw VvE beheerder en wilt overstappen.

Geplaatst door: Millen3um VVE Beheer

De vergadering besluit

Het besluit om het VvE beheer uit te besteden of te wisselen van beheerder, moet worden genomen tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). Wij adviseren om dit punt tijdig op de agenda te noteren, zodat ieder zich hierop voor kan bereiden. Bereid vooraf aan de vergadering de informatie voor die u wilt delen met de leden. Benoem de voordelen, de kosten, etc.

Overstappen naar een (andere) VvE beheerder

Als in de ALV is besloten om over te stappen naar een andere beheerder, helpen wij u graag met onze overstapservice. We stellen samen een overdrachtsdocument op om alle facetten van het VvE beheer juist over te nemen van de oude beheerder. Zo merkt u nagenoeg niets van de overstap naar ons als nieuwe VvE beheerder.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten of overstapservice? Neem vrijblijvend contact met ons op via m3@millen3um of 023-555 3456.

Bedrijvengids Geplaatst door
Millen3um VVE Beheer

Millen3um VVE Beheer

Debbemeerstraat 12, 2131 HE  Hoofddorp

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.