Referenties & klantfoto's Ploeg kozijnen

Bij Ploeg kozijnen hechten we veel waarde aan referenties vanuit onze klanten. Niet alleen omdat ze ons trots maken, maar vooral omdat ze u als nieuwe klant op de mooiste ideeën kunnen brengen. Kijk gerust eens rond tussen de referenties of klantfoto's!
LEES VERDER

Kunststof kozijnen? Ploeg kozijnen!

Zijn uw kozijnen binnenkort aan vervanging toe? Bijvoorbeeld omdat ze al oud zijn, of omdat u toe bent aan een beter geïsoleerde woning? Of bent u aannemer of lid van een VvE en geldt dit voor uw wooncomplex? Dan bent u bij Ploeg kozijnen aan het juiste adres.

Voor ieder wat wils

Ploeg kozijnen biedt kunststof kozijnen en raamdecoratie aan in diverse soorten en maten. Van een modern Deceuninck profiel tot een warme houtlook. Van strak wit tot chocoladebruin. En van jaloezie tot plisségordijn. Daarbij maken, leveren en monteren we niet alleen kunststof kozijnen, maar ook bijvoorbeeld schuifpuien en deuren. 

Laat u inspireren!

Direct inspiratie opdoen? Ga nu naar onze referenties en klantfoto’s.

Offerte opvragen of afspraak maken

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs bij uw VvE, of bezoek onze showroom (zes dagen per week open). Maak hier een afspraak (ook videobellen mogelijk). Online een offerte opvragen doet u hier.

Reacties
Ploeg Kozijnen
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.