Taxatie

Een verzekeringstaxatie (artikel 7:960 BW) is een waardevolle aanvulling op de brandpolis van uw gebouwen,

Geplaatst door: RVJ Expertises & Taxaties

Taxaties

Een verzekeringstaxatie (artikel 7:960 BW) is een waardevolle aanvulling op de brandpolis van uw gebouwen, machinepark, installaties en bedrijfsinventaris.

De verzekeraar zal zich vooraf conformeren aan de getaxeerde waarden. Voor gebouwen is de waarderingsgrondslag de herbouwwaarde. Voor machines, installaties en bedrijfsinventaris is de waarderingsgrondslag de nieuwwaarde. In geval van totaal verlies worden de waarden zoals opgenomen in het taxatierapport vergoed, er volgt geen discussie over eventuele afschrijvingen.

In de praktijk blijkt ook dat een geldig taxatierapport het schaderegelings-proces bevorderd en uw bedrijfsactiviteiten mede hierdoor sneller gecontinueerd kunnen worden.

Wij verzorgen de taxaties in alle branches. Een specifiek onderdeel hiervan zijn de taxaties van het overgrote deel van alle korenmolens in ons land.

Meer weten over onze werkzaamheden, bezoek dan eens onze website.

Bedrijvengids Geplaatst door
RVJ Expertises & Taxaties

RVJ Expertises & Taxaties

Overschiestraat 63 3, 1062 XD  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.