VvE Beheer

Ingenieursbureau Ibotec b.v. heeft t.b.v. alle onderdelen van het VvE beheer zelf de kennis in huis. Wij zijn een onafhankelijk en zelfstandig opererend VvE-beheerder en besteden derhalve geen werkzaamheden uit aan derden.

VvE Beheer

Ibotec wil het VvE beheer voor haar opdrachtgevers in de breedste zin van het woord op een deskundige en professionele begeleiden en continue een positieve bijdrage leveren.

Daarnaast wil Ibotec er voor zorgen dat zij een betrouwbare en integere VvE beheerder blijft. Een partner die begrijpt dat het zorgvuldige VvE beheer voor haar opdrachtgevers van evident belang is.

Ibotec geeft de invulling van haar missie weer in alertheid en betrouwbaarheid. Samen met de VvE wordt gestreefd naar een succesvolle samenwerking.

Het naleven van integriteit tegenover de VvE en haar leden, onderhoudsbedrijven en het onderkennen van dit principe, geeft zowel zakelijk als privé aan mensen energie en voldoening.

Onderhoudsplan

Door een relatief jonge gebouwenvoorraad in Nederland, beperkte toevoegingen en een verwaarloosbaar aantal onttrekkingen wordt goed onderhoud voor het behouden van bruikbare gebouwen steeds belangrijker.

Gecertificeerd VvE-Beheerder

Certificering betekent, dat de werkwijze van Ibotec jaarlijks door SKW gecontroleerd wordt.

Certificering VvE

Daar Ibotec gecertificeerd VvE-beheerder is kan de VvE gebruik maken van een aanzienlijke kortingsregeling waarbij de VvE zelf gecertificeerd zal worden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Ingenieursbureau Ibotec b.v.

Ingenieursbureau Ibotec b.v.

Bosscheweg 135, 5282 WV  Boxtel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.