VvE informatiebijeenkomst

Duurzamer wonen. Ook in een appartementencomplex. Maar hoe dan? Tijd voor antwoorden én mogelijkheden. AE Duurzaam houdt verschillende informatiebijeenkomsten bij u in de buurt.

Geplaatst door:

Wat kan er wel?

Georganiseerd door overheden en partners in duurzaamheid, speciaal voor VvE’s, woningcorporaties, beheerders, beleggers en verhuurders.

Tijdens deze bijeenkomsten laten we zien wat er wél mogelijk is binnen uw VvE. U krijgt antwoorden en slimme tips over maatregelen, financiering, subsidies en de nieuwste technieken op het gebied van zonnepanelen, isolatie, verwarming en meer. Ontdek wat verduurzaming doet met uw woningwaarde en energierekening.

Het programma

De middagsessie zal van 15.00 tot 17.00 uur gehouden worden. Deze sessie is gericht op de belangen van VvE beheerders, woningcorporaties, beleggers en VvE bestuursleden. Tijdens deze sessie nemen verschillende sprekers u mee in de wereld van verduurzaming, zónder stijging van de maandlasten. De nadruk zal tijdens deze sessie liggen op de begeleiding van het proces naast de verschillende mogelijkheden.

Tussen de bijeenkomsten door is er een VvE-beurs met duurzame bedrijven en nieuwe technieken. Inclusief een hapje en drankje voor alle bezoekers.

De avondsessie is van 19.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie informeren we alle VvE bestuurders, eigenaren en bewoners over de mogelijkheden van verduurzamen binnen een VvE, zónder de stijging van de maandlasten.

Wanneer en waar?


Vrijdag 15 Februari - Amersfoort
Maandag 4 Maart - Hengelo
Vrijdag 8 Maart - Roermond
Maandag 11 Maart - Tilburg
Vrijdag 15 Maart - Apeldoorn
Maandag 18 Maart - Ridderkerk
Vrijdag 22 Maart - Nijmegen

Bedrijvengids Geplaatst door
Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.