Gerelateerde suggesties:

VvE's en Ploeg kozijnen

Waarom veel VvE’s al kozen voor Ploeg kozijnen? Omdat we het volledige renovatietraject voor u uit handen nemen. Van advies en heldere communicatie met de bewoners van uw VvE tot inmeten, plannen, monteren en nazorg en garantie achteraf.
LEES VERDER

Eigen productie & montage

De kunststof kozijnen worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Montage gebeurt door onze vakkundige monteurs.

Waarom andere VvE’s al voor Ploeg kozijnen kozen

  • Kennis en kunde sinds 1980
  • Ontzorging van A tot Z 
  • Aangesloten bij het VKG-keurmerk 
  • Producten en diensten op maat 
  • 24-uursservice 
  • Opstellen begroting en advies conform wensen getoetst aan bouwbesluit en energienormen
  • Detaillering en vergunningsaanvraag
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: ons kunststof is recyclebaar en ook ons restmateriaal wordt hergebruikt

Goed geïsoleerd, duurzaam & een lust voor het oog

Bij Ploeg kozijnen hebben we niet alleen de beste mensen in dienst met jarenlange ervaring: ook kennen we de markt door en door. Zo weten onze adviseurs precies welke subsidieregelingen er bestaan voor het verduurzamen en energiezuiniger maken van uw woning. Zij adviseren u hier uiteraard graag in. Laat u bijvoorbeeld de gevel isoleren en beglazing vervangen door isolerend glas? Dan krijgt u ook subsidie voor de nieuwe kunststof kozijnen. Zo zijn uw woningen voor de komende tientallen jaren een stuk beter geïsoleerd (dat scheelt stookkosten én ongewenst geluid) en kost de renovatie u waarschijnlijk een stuk minder dan u dacht. En dat allemaal in de stijl die het best bij uw woningen past – van romantische houtlook tot strak en modern.

Extra woongenot, aantrekkelijke prijs

“Wij denken graag met de VvE mee over duurzaamheid, de esthetische kant en het budget in de keuze voor onderhoudsarme, duurzaam geproduceerde kunststof kozijnen”, zegt Arnold Wesselman, Adviseur Zakelijke Markt bij Ploeg kozijnen. “We vinden het belangrijk dat alle bewoners helemaal tevreden zijn met hun nieuwe kozijnen. Niet alleen bij de oplevering maar ook nog vele jaren daarna. Daarbij werken we regelmatig samen met SVn (uitvoerder van de VvE Energiebespaarlening) en RVO. Samen kunnen we de VvE een heel aantrekkelijk aanbod doen. In veel gevallen kunnen bijvoorbeeld het dak en de beglazing (inclusief de kozijnen) worden gerenoveerd zonder verhoging van de VvE-bijdrage. En dat betekent extra woongenot en besparing op energiekosten.”

Meer weten?

Kiezen voor Ploeg kozijnen biedt dus tal van voordelen: u wordt totaal ontzorgd en u zorgt ervoor dat uw bewoners tot in lengte van dagen fijn wonen in een gebouw dat klaar is voor de toekomst.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak een afspraak (kan ook via video of telefonisch) of laat ons u meer informatie toesturen.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Ploeg kozijnen
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen