Galerijbeglazing reduceert kosten

Steeds meer VvE’s zijn bezig met duurzaamheid en het toekomstperspectief van hun gebouw. De kosten die zijn opgenomen in het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP), zijn daarbij vaak leidend.

Geplaatst door: Balco Balkonsystemen BV

Door juiste keuzes te maken en onderhoud te combineren met duurzaamheid, besparen VvE’s niet alleen op energie- en onderhoudskosten, maar wordt ook een toekomstbestendig gebouw met meer wooncomfort gegarandeerd.

Galerijbeglazing

Mooie voorbeelden hiervan zijn Balco-galerijbeglazing en -klimaatgevels, die al jaren succesvol in Duitsland en Scandinavië worden toegepast. Ook in Nederland ontstaat er steeds meer belangstelling voor dit soort gevels. Balco biedt een interessante oplossing voor VvE’s om hun galerijen te verduurzamen, waardoor een onderhoudsarme gevel met energetische voordelen ontstaat. Zónder dat de huidige kozijnen of de galerijpui hoeven te worden vervangen.

Enorm besparingspotentieel

Balco-galerijbeglazing biedt een effectieve bescherming van de gevel tegen diverse weersinvloeden. Het systeem reduceert de onderhoudskosten (tot 90% van de stelposten voor de galerijen, zoals schilderwerk van kozijnen, hekwerk en betononderdelen) en het verlengt de levensduur van de galerij tot minstens 50 jaar.

Toekomstbestendig wooncomfort

Het unieke ontwerp van de Balco-systemen, waarbij de beglazing op het uiteinde van de galerijvloer gemonteerd wordt, creëert als het ware een ‘tweede huid’ om de gehele betonnen constructie. De effecten van koudebruggen en ook transmissieverliezen worden zo sterk verminderd terwijl het wooncomfort in het gebouw wordt verbeterd.

Meer informatie: www.balco.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Balco Balkonsystemen BV

Balco Balkonsystemen BV

Floridadreef 108, 3565 AM  Utrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.