Het balkon als energiebron?

Balco biedt een balkonsysteem met geïntegreerde zonnepanelen: ideaal bij verduurzamingstrajecten van VvE’s en NOM-renovaties.

Geplaatst door: Balco Balkonsystemen BV

Het toevoegen van zonnepanelen op balkons of in galerijen kan een extra impuls geven aan de route naar een Nul-Op-de-Meterrenovatie. Het balkonsysteem van Balco is bijzonder geschikt wanneer VvE’s – als onderdeel van een verduurzamingstraject – nieuwe balkons of galerijbeglazing gaan toepassen om het wooncomfort te verhogen. Door te kiezen voor ons balkonsysteem met geïntegreerde zonnepanelen in de borstweringen, ontstaat een energiezuinige en tegelijkertijd bijzonder fraaie oplossing.

Nieuwsgierig of deze energiezuinige, esthetisch aantrekkelijke oplossing iets is voor jouw VvE? Of ben je bezig met een verduurzamingstraject waarin nieuwe balkons of galerijbeglazing worden toegepast om het wooncomfort te verhogen en is dit iets waar je misschien nog niet aan hebt gedacht?

Klik dan op onderstaande link en lees verder. Of kijk op onze website www.balco.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Balco Balkonsystemen BV

Balco Balkonsystemen BV

Floridadreef 108, 3565 AM  Utrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.